behrad1377 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/19 تعداد پست: 77 عنوان احضاریه 105 بازدید | 7 پست سلام دوستان من حساب بانکی دادم اجاره بعدش حسابم مسدود شد .... سال ۹۸اینکار رو کردم ولی تا الان احضاریه برام نیومده و حسابای دیگه باز هستنکسی میدونه که ایا مشکل خاصی بوده یانه 1400/05/19 | 13:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هکر_سایتم عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 1143 منم چن روزه دنبال شمارشون میگردم ک حسابمو بدم اجاره ولی نیییست اهدای عضو،اهدای زندگی💚🌱من حامی اهدای عضوم💝 #عشقپلیسی ام...تُ مَرا جانُ جَهانی♥️ "باگ انسانیت فقط اونجاش ک تو اوج منطق دلت میلرزه" *کار هک دیگ انجام نمیدم*
behrad1377 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/19 تعداد پست: 77 منم چن روزه دنبال شمارشون میگردم ک حسابمو بدم اجاره ولی نیییست این کارو نکن ارزش نداره
هکر_سایتم عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 1143 این کارو نکن ارزش نداره چرا؟ اهدای عضو،اهدای زندگی💚🌱من حامی اهدای عضوم💝 #عشقپلیسی ام...تُ مَرا جانُ جَهانی♥️ "باگ انسانیت فقط اونجاش ک تو اوج منطق دلت میلرزه" *کار هک دیگ انجام نمیدم*
behrad1377 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/19 تعداد پست: 77 چرا؟ خدا شاهده تا ۱سال افسرده بودم هی میگفتم امروز فرداست که پلیس فتا بیاد دنبالم
هکر_سایتم عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 1143 خدا شاهده تا ۱سال افسرده بودم هی میگفتم امروز فرداست که پلیس فتا بیاد دنبالم من اگ جای تو بودم حسابو میدادم اجاره همون ماه اول ک پول زد برداشتش میکردم اونم هیچ غلطی نمیتونس بکنه اهدای عضو،اهدای زندگی💚🌱من حامی اهدای عضوم💝 #عشقپلیسی ام...تُ مَرا جانُ جَهانی♥️ "باگ انسانیت فقط اونجاش ک تو اوج منطق دلت میلرزه" *کار هک دیگ انجام نمیدم*
behrad1377 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/19 تعداد پست: 77 من اگ جای تو بودم حسابو میدادم اجاره همون ماه اول ک پول زد برداشتش میکردم اونم هیچ غلطی نمیتونس بکنه درسته اون غلطی نمیکنه ولی اگه پول دزدی میزد به حسابت دیگه پلیس فتا ولت نمیکنه
هکر_سایتم عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 1143 درسته اون غلطی نمیکنه ولی اگه پول دزدی میزد به حسابت دیگه پلیس فتا ولت نمیکنه خو ب حساب شمام پول زده شد دیگ ولی فتا پیگیری نکرد بعد دوسال اهدای عضو،اهدای زندگی💚🌱من حامی اهدای عضوم💝 #عشقپلیسی ام...تُ مَرا جانُ جَهانی♥️ "باگ انسانیت فقط اونجاش ک تو اوج منطق دلت میلرزه" *کار هک دیگ انجام نمیدم*