2777
2789
عنوان

احضاریه

105 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من حساب بانکی دادم اجاره بعدش حسابم مسدود شد .... سال ۹۸اینکار رو کردم ولی تا الان احضاریه برام نیومده و حسابای دیگه باز هستن

کسی میدونه که ایا مشکل خاصی بوده یانه

منم چن روزه دنبال شمارشون میگردم ک حسابمو بدم اجاره ولی نیییست

اهدای عضو،اهدای زندگی💚🌱من حامی اهدای عضوم💝    #عشقپلیسی ام...تُ مَرا جانُ جَهانی♥️                                "باگ انسانیت فقط اونجاش ک تو اوج منطق دلت میلرزه"            *کار هک دیگ انجام نمیدم*                                                                                                   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این کارو نکن ارزش نداره 

چرا؟

اهدای عضو،اهدای زندگی💚🌱من حامی اهدای عضوم💝    #عشقپلیسی ام...تُ مَرا جانُ جَهانی♥️                                "باگ انسانیت فقط اونجاش ک تو اوج منطق دلت میلرزه"            *کار هک دیگ انجام نمیدم*                                                                                                   
خدا شاهده تا ۱سال افسرده بودم هی میگفتم امروز فرداست که پلیس فتا بیاد دنبالم

من اگ جای تو بودم حسابو میدادم اجاره همون ماه اول ک پول زد برداشتش میکردم اونم هیچ غلطی نمیتونس بکنه

من اگ جای تو بودم حسابو میدادم اجاره همون ماه اول ک پول زد برداشتش میکردم اونم هیچ غلطی نمیتونس بکنه

درسته اون غلطی نمیکنه ولی اگه پول دزدی میزد به حسابت دیگه پلیس فتا ولت نمیکنه

درسته اون غلطی نمیکنه ولی اگه پول دزدی میزد به حسابت دیگه پلیس فتا ولت نمیکنه

خو ب حساب شمام پول زده شد دیگ ولی فتا پیگیری نکرد بعد دوسال