2777
2789
عنوان

من ۱۵سالمه...

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از نظر درسی من اگه جای تو باشم میرفتم ریاضی و گسسته رو از روی رفرنسای ریاضیا میخوندم الگوریتم و پایه ...

موافقم 

استاد منم گفت دانشجوهای ریاضی عملی ضعیف دارن اما تئوری قوی

دانشجوهای فنی عملی قوی هستن اما ریاضی نسبت به اونا ضعیف تر

باید هر دو در کنار هم تقویت بشه

نه بابا وقتش با تایپ تلف میشه میتونه توی اون بازه زمانی کارای بهتری انجام بده 

صلاح مملکت خویش خسروان دانند. شما بهتر میدونین پس 

با هم مهربان باشیم.. لبخند را به همدیگر هدیه دهیم..دنیای بهتری خواهیم داشت...شک نکن.
از نظر درسی من اگه جای تو باشم میرفتم ریاضی و گسسته رو از روی رفرنسای ریاضیا میخوندم الگوریتم و پایه ...

من از هنرستان اومدم کامپیوتر.رشته ریاضی هم راحت می‌تونستم برم ولی خب حوصله نداشتم س سال ریاضی بخونم بعد اینکه از هنرستان آدم تخصصی تر یاد میگیره

رشته انسانییی.اسمم مهسا نی هانیه اسممه همینجوری اسم زدم🥺💗
من از هنرستان اومدم کامپیوتر.رشته ریاضی هم راحت می‌تونستم برم ولی خب حوصله نداشتم س سال ریاضی بخونم ...

اره نمیگم کی برتره اصلا منظورم این نبود میگم هرکدوم چه بخشیشون قوی تر میشه کامپیوتر یه قسمت الگوریتم داره یه قسمت کدزنی و عمل توی این دوتا تفاوت دارن ریاضی و کامپیوتر هنرستان میگم حالا که رفتی هنرستان الگوریتم و پایه گسسته ریاضیارم بخون مثلا کسی بودی که میرفتی ریاضی میگفتم برو بشین پای کامپیوتر مثل بچه های هنر کامپیوتر که دستت گرم بشه که هردوتارو قوی بیای بالا 

من نگفتم شما بچه ای از رنج سنی ۱ سال تا ۲۰ سال به نظرم در صورت مجرد بودن اشتباهه اومدنشون تو همچین س ...

گلی سایت خوب سراغ داری میشه معرفی کنی؟

تو با همه ظرافتت قوی ترینی❤...تنها ترین افراد کسانی هستند که "خودشان" را ندارند مبادا میان زنانگی و مادرانه های سخاوت مندانه ات خودت را جا بگذاری دوست مهربان من😍❤

نمیدونم از اینجا برو بیرون حتی برای محض کنجکاوی ی وقتایی تاپیکهایی رو باز میکنی ک اصلا برات خوب نیس و ممکنه دیدت رو نسبت به اون موضوع عوض کنه 

توو یکی از کامنتها گفتی بچه نیستی 

ولی ۱۵ سال بچه س 

حالا بزرگ شی میفهمی 🙂

خودم به شخصه قبول دارم، کسی ک بتونه منو تحمل کنه آدم عادی  و معمولی نیس