2777
2789
عنوان

من ۱۵سالمه...

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 47 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم اینجا نی نی سایته تو ۱۵ ساله اومدی‌چی بپرسی کاربرا اینجا دغدعشون بچه داری و خانه داری و قوم ...

الان بچه ۱۰ساله ت نینی سایته.بعدم من بچه نیستم ک

رشته انسانییی.اسمم مهسا نی هانیه اسممه همینجوری اسم زدم🥺💗
من ۲۰ سالگی خیاطی یاد گرفتم الان ۲۱ سالمه چیزای راحت سایز بندی میدوزم بین فامیلی میفروشم 

ایول افرین

رشته انسانییی.اسمم مهسا نی هانیه اسممه همینجوری اسم زدم🥺💗

از نظر درسی من اگه جای تو باشم میرفتم ریاضی و گسسته رو از روی رفرنسای ریاضیا میخوندم الگوریتم و پایه اساسی کامپیوتر 

من ریاضی فیزیک بودم الان مهندسی کامپیوترم و حس میکنم قشنگ فرق بین ریاضیا و کامپیوترای هنرستانو 

ریاضیا تئوری قوی تری دارن پایه قوی تری دارن اما دستشون توی کار ضعیف تره هنرستانیا دتسشون توی کار قوی تره ولی پایه ضعیف تر 

رفرنساهم اسون پیدا میشن 

بعدش برو سایت کوئرا تمرین کد زنی  

اینا از درس 

برای متفرقه ها بنظرم ورزش بکن حتما رژیم سالم داشته باش 

زبان انگلیسیتو حتما قوی کن زبان توی کامپیوتر خیلی مهمه 

طراحی کردن به من لذت میده طراحی پرتره انیمه کشیدن 

فوتوشاپم خوبه 

غذای تازه ای یاد بگیری درست کنی 

بدنتو روش کار کنی با انجام حرکات توی خونه 

یه اپ دان کنی یه ساز موسیقی یاد بگیری  

آخه از الان؟؟؟؟سنم کمه.پول ندارم کککک🤣

زيان بخون همون كامپيوتر عاليه از الان شروع كن به يادگيري الان هر چي بخواي تو اينترنت هست پسرمرهمسن توعه ولي به حرفم گوش نميده فقط با گوشي بازي ميكنه رياضي هم تحديد شده هنو دهم ثبت نام نكرديم 

الان بچه ۱۰ساله ت نینی سایته.بعدم من بچه نیستم ک

من نگفتم شما بچه ای از رنج سنی ۱ سال تا ۲۰ سال به نظرم در صورت مجرد بودن اشتباهه اومدنشون تو همچین سایتی سایتای بهتری هم هست برا عضویت تازه،شما خوبی مورد داریم می یاد تو تاپیک‌مشکلات زن و شوهری یا عروس مادر شوهری بدون تجربه چرت و پرت میگه می ره اخه یعنی چه

با تولد رنج ما آغاز شد...رنج افتادن 

سلام دوست من.

سعی کن یادگیری زبان رو همیشه داشته باشی،همیشه در زندگی و دانشگاه کاربرد داره.

فکر سالم در جسم سالم!روزی نیم ساعت ورزش کن تا تمام افکار منفی از ذهن و جسم وقلبت خارج بشه و نشاط بیشتری داشته باشی.

به آراستگی و مراقبت از مو و چهره و زیبایی خودت به هر شیوه ای که خودت میدونی اهمیت بده.

سعی کن یک کتاب غیر درسی بنا به علاقه ی شحصیت انتخاب کنی و روزی ربع ساعت تا نیم ساعت به مطالعه و تفکر مشغول باشی.هم دریچه ی نگاهت به زندگی عوض میشه،هم فن بیان خوبی خواهی آموخت.

مثل خیلی از دخترها با افتخار نگو من یک تخم مرغم بلد نیستم بپزم،درس و پیشرفت در هر کاری هیچ منافاتی با آشپزی نداره.سعی کن مهارت آشپزی رو یاد بگیری،از راه اصولی و درست هفته ای یک یا دوتا غذا یاد بگیر،تمرین کن و لذت ببر.

اگر اهل معنویات هم هستی در همین مسیر مطمئن قدم بردار،همیشه شکرگزار خداوند باش تا نعمت های بیشتری تو زندگیت بیاد.

روییده است گُلی کوچک میان سنگ فرش خیابان،لگد مال عابران!من آن گُلِ کوچکم که جای دیگر نتوانست روییدن...!