2777
2789
عنوان

وسواس

33 بازدید | 4 پست

وسواس شدید گرفتم

از وقتی عروس شدم و رفتم خونه مادرشوهرم با کثیفی واقعی آشنا شدم حالم بد میشه همش از همه چی چندشم میشه تو خونه خودمون نسبتا خوبم ولی اونجا یا خونه های بقیه دیگ نمیتونم حالم بهم میخوره

اصلا بهش نمیخورد انقدر کثیف باشه همیشه تعریف خودشو میکرد خیلی باکلاس نشون میداد خودشو

الان واقن حالم بده مسافرت نمیتونم برم چون چندشم میشه دائما تمیز کاری میکنم که مبدا زندگیم مث اون نشه

سرنوشت شیرین من A❤️🌒 دارم کنکور رشته کامپیوتر رو میخونم و امیدوارم قبول شم 👩💻 تازه عروسم هستم 😁💍 دارم تلاش میکنم که بتونم دوتاشو باهم هندل کنم در کل زندگی همیشه هم زیبا نیست حتی خاطرات خوبم سختی های خودشو داره ولی میتونه یه جاهایی خیلی زیبا باشه🥰میخام پیشرفت هامو توی هر دوره ای بگم اینجا تا بعدا از دیدنش ذوق کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حواست باشه تمیز بودن خوبه، ولی نذار وسواس آرامشت رو بگیره. اگه دیدی این وضعیت ادامه داره و زندگیت رو محدود کرده، حتماً با یه روانشناس مشورت کن؛ درمانش امکانپذیره و خیلیها با کمک درمان حالشون بهتر شده

عزیزم میشه لطف کنید دوتا تاپیک آخر منو گزارش بزنید ممنون

چرا؟

سرنوشت شیرین من A❤️🌒 دارم کنکور رشته کامپیوتر رو میخونم و امیدوارم قبول شم 👩💻 تازه عروسم هستم 😁💍 دارم تلاش میکنم که بتونم دوتاشو باهم هندل کنم در کل زندگی همیشه هم زیبا نیست حتی خاطرات خوبم سختی های خودشو داره ولی میتونه یه جاهایی خیلی زیبا باشه🥰میخام پیشرفت هامو توی هر دوره ای بگم اینجا تا بعدا از دیدنش ذوق کنم