2777
2789
عنوان

بی بی چک

420 بازدید | 72 پست

سلام‌بچه ها. من امروز ۲۷ سیلکمه. یعنی ماه قبل ۲۴م پریود شدم. دیشب بی بی چک گذاشتم دوتا خط نیوفتاد ولی چن ساعت بعدش که توی سطل اشغال دسشویی چشم بهش افتاد دیدم ی خط کمرنگ دیگه هم افتاده. امروز صبح هم دوباره تست کردم اولش دوتا نشد ولی بعداز نیم ساعت یه خط کمرنگ دیدم. 

معنیش چیه؟ یعنی باردار هستم ولی هنوز بتا به اندازه کافی ترشح نشده؟ چون زود تست کردم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیر خط دوم افتاده ولی همین ک افتاده جای شک داره چون اصن نباید بیفته من ک هزار بار بی بی زدم ی روزم مونده خط نیفتاده لابد بارداری،ولی زود زدی بزا چند روز دیگ بزن

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….
من شنیدم اگه همون اولش ۲ تا خط بندازه درسته بعد نیم ساعت الکیه.روشم همینو نوشته دیگه؟ اگه عقب انداخ ...

اره روشم همینو نوشته. از اونجایی ک خیلی عجول و استرسی هستم اینقدر زود تست کردم😂

دیر خط دوم افتاده ولی همین ک افتاده جای شک داره چون اصن نباید بیفته من ک هزار بار بی بی زدم ی روزم م ...

جدی؟؟ انشالا ک باشم🥰 

پریودم عقب افتاد دیگه میرم ازمایش یدفه.

فعلا زوده چند روز اززمان پریودت که رفت بازم بزار ولی احتمال داره باردار باشی چون اگه یک خط باشه دیگه ...

منم فکر میکنم شاید چون زود تست کردم و میزان بتا کمه خط دوم و دیر نشون داده

جدی؟؟ انشالا ک باشم🥰  پریودم عقب افتاد دیگه میرم ازمایش یدفه.

اره عزیزم قطعا بارداری من اصن تاپیک بی بی چک میبینما حالی ب حولی میشم🥴🥴🥴😀😀😀😀🤪🤩من پیرم دراومد تا بی بی چکم مثبت شه انقدم زود زدم ک ی خط خیییییییییییلی کم رنگ دیدم😀تند تند بی بی چک میزدم همسرم میگفت دیگه ب تو پول نمیدم یکسره بی بی چک میخری😂

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….
منم فکر میکنم شاید چون زود تست کردم و میزان بتا کمه خط دوم و دیر نشون داده

ممکنه همون موقع که می‌ذاری چون خیسه خیلی مشخص نباشه خشک که بشه بیشتر معلوم میشه میشه.

یکی بذار فوتش کن 

عکسشو بذار ببینیم 

اره عزیزم قطعا بارداری من اصن تاپیک بی بی چک میبینما حالی ب حولی میشم🥴🥴🥴😀😀😀😀🤪🤩من پیرم دراوم ...

من چهار روز قبل از موعدم گذاشتم 

و هر روز بعدش دوتا دوتا میذاشتم 

اینقدر تو این سالها پول بی بی و آز دادم که نگو 🤭

اره عزیزم قطعا بارداری من اصن تاپیک بی بی چک میبینما حالی ب حولی میشم🥴🥴🥴😀😀😀😀🤪🤩من پیرم دراوم ...

😂😂😂😂 

منم سری قبل همینجوری بودم ۴ ۵ تا بی بی چک زده بودم😂ولی حیف که خارج از رحمی بود و سقط شد🥺 این دفعه هی میخوام دیگه بی بی چک نزارم و بیخیال باشم ولی نمیشه لامصب😬😁