2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 72 پست
ممکنه همون موقع که می‌ذاری چون خیسه خیلی مشخص نباشه خشک که بشه بیشتر معلوم میشه میشه. یکی بذار فوتش ...

بی بی چک جدید ک ندارم دیگه دوتا داشتم تست کردم. عکس همونارو میزارم الان

من چهار روز قبل از موعدم گذاشتم  و هر روز بعدش دوتا دوتا میذاشتم  اینقدر تو این سالها پو ...

خخخ حس خوبیه ولی خدا نکنه منفی باشه آااای آی حس بدیه ننه😂😭

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂  منم سری قبل همینجوری بودم ۴ ۵ تا بی بی چک زده بودم😂ولی حیف که خارج از رحمی بود و سق ...

اخی عب نداره ایشالا ک اینسری موفق میشی فقط هیچ استرسی نداشته باش هییییچ استرسی

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….
خیییلی حس بدیه  ولی من پیش می اومد با بی بی مثبت قطعی می رفتم آزمایش منفی میشد  سه سال گ ...

ن باباااااا؟😲😲اوووف اینجوری ک خیلی ضدحااال

خداروشکر پس مامان شدی فندقت دختره یا پسر؟

ن باباااااا؟😲😲اوووف اینجوری ک خیلی ضدحااال خداروشکر پس مامان شدی فندقت دختره یا پسر؟

این بار دومه البته 

ولی خوب اولی دچار زایمان زودرس شدم اولی رو خدا فوری بدون دوا و درمان بهم داد 

این یکی خیلی براش تلاش کردم 

هنوز نمیدونم الان تو هفته دهم هستم 

اخه روی پاکتش نوشته تا ۲ دقیقه جوابش درسته. بعداز نیم ساعت که دیگه درست نیس.. نمیدونم والا

چون تجربه دارم بهت میگم دیگه

یه روزی خدا دری رو به روت باز میکنه که جبران تمام درهای بسته‌ی زندگیت خواهد بود تو فقط به خدا اعتماد کن و بگو ❤️خدایا شکرت❤️
یکشنبه باید پریود بشم، اگه نشدم پس میرم ازمایش.

اره عزیزم

بچه میخواستی مگه

یه روزی خدا دری رو به روت باز میکنه که جبران تمام درهای بسته‌ی زندگیت خواهد بود تو فقط به خدا اعتماد کن و بگو ❤️خدایا شکرت❤️