2777
2789
عنوان

تجربه من از درمان واژینیسموس شدید

48441 بازدید | 39 پست

سلام دوستان 

این تجریه منه از درمان واژینیسموس. 

چون خودم بارها سرچ‌ کردم دوست دارم تجربیاتم را بگم بقیه استفاده کنند 

پس یک دوره نامزدی 

در یکی از روزهای پاییز جشن عروسی گرفتیم 

شب عروسی اصلا نتونستم اجازه بدم همسرم نزدیک بشه 

درد ترس استرس شدید و افت فشار خون داشتم 

و خیالم این بود که اصلا من دهانه واژنم بسته است و راهی برای نفوذ نیست 

همسرم خسته بود و تا صبح بمن دلداری داد

اما اونشب هیچ اتفاقی نیفتاد 

حتی به انگشت همسرم واکنش شدید داشتم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم وحشتناک ترین و ظالمانه ترین دردی بود که زن باید بکشه 

امادگیش را نداشتم واژنم از ترس خشک بود فکر میکردم شوهرم در این مورد دشمن منه. اونشب گذشت و با اصرار من و تجویز پزشک و صد تا پارتی عمل جراحی بکارت انجام دادم که هزار بار دکتر بهم گفت سفارشی بودی عمل کردم برات 

اما بدون که این هیچ کمکی به مشکلی که داری نمیکنه 

باید استرست را از بین ببری 

آروم باشی و با کنترل ذهنت بتونی عضلات زیر شکم خودتو سفت نکنی 

تا چند روز هم زخم بودم بخاطر جراحی به همین بهانه از رابطه طفره میرفتم. این درحالی بود که دکتر موقع مرخصی من از بخش زنان شدیداً  سفارش کرده بود سر یک ساعت مشخصی گاز استریل را که بعنوان پانسمان در واژنت قرار دادیم بیرون کشیدی فورا یا همسرت رابطه برقرار کن ولی مگه ممکن بود ؟

وحشتم بیشتر شده بود 

خلااااصه بعد از یکماه با صد تا ترفند و ژل و تمرین تونستم چند بار رابطه داشته باشم با شوهرم 

ولی خب کلا در سال اول زندگی مشترک هشت بار اونم با بدبختی 

(مرسی ...تشویقم نکنید ...شرمنده می‌کنید بخدا )

از همسرت تشکر کن که صبوری کرده 

دعام کنید تصمیمی که برا ازدواجم میگیرم بهترین باشه برام❤🙂از تهه دلتون مثل یه خواهر برام دعا کنید...هیچ کسو جز خدا ندارم که کمکم کنه از همون خدا برام بخواید🥲لطفا اگه مشاور خوب تلفنی ازدواج سراغ دارید بهم معرفی کنید و اگه تجربه ای درمورد استخاره با قرآن برای خواستگار دارید لطفا بهم اطلاع بدین🥰🙏 ❌هر تاپیکی که میزنم لزوما ربطی به شرایط خودم نداره❌ ولی من الان درگیر دو انتخابم بیشتر از همیشه به دعای شما نیاز دارم و بیشتر از همیشه به دست خدا، و من شهدای عزیز احمد پلارک و ابراهیم هادی رو واسطه می کنم که کمکم کنن تا بهترین راه رو انتخاب کنم، شما هم از تهه دلتون برا خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید اگه قراره یه مدتی هرچند کوتاه به یادم باشید و دعام کنید خوشحال میشم ریپلای بزنید و بهم بگید. 

اینجا تو سایت خیلی حرفها را نمیشه گفت 

همسرم اصلا رضایت نداشت 

هشت بار نیز دی کی ما دقیقا مثل س ک س نکردن بوده براش 

کلی هم عصبی و دلزده شد 

افسرده شدم 

گریه 

مراجعه به دکتر زنان 

نابود بودم. ترسم هر روز بیشتر میشد و نفرتم از خودم بیشتر میشد 

راستی من کیس تخمک اهدایی بودم اما خودم باردار شدم.

خیلی اوضاع بد بود تخمک نداشتم و بعد هفت سال مادر شدم.

سلاااااام ، رفقای آگاه من تا دیر نشده برای امام زمان کاری کنید....یک سلام ....یک صلوات....