2777
2789

اره وقتی که خیلی لاغر بودم و تمام لباسام برام گشاد بودن

دلم نمیخواست جایی برم که کسی تو ذهنشم با خودش بگه چ لاغره

الان ک یادم میاد خیلی دلم برا خودم میسوزه و ناراحت میشم!

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
من ارایش کنم خیلی زشت میشم نمیکنمم زشتم چی کنم

منم از آرایش خودم خوشم نمیاد احساس میکنم خییییییییییییلی بی کلاس شدم

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه چته عزیزم

رنگ و جنس پوستم ،فرم بینی و فکم مشکل داره ،تقریبا هیچ چیزی تو ظاهرم نیست که خوب باشه بعد بیماری پوستی هم دارم و روحیمم که داغونه 

دل خسته از شب، افتاده از پا / کی می رسد باز، میلاد فردا

کاش بشه طرز فکرا همه درست شه ☹️💔

من از افراد خانواده خودم بیشتر زخم زبون میشنیدم بخاطر لاغریم

اینقد که مادرم و خواهر کوچیکترم ب روم میاوردن و مقایسه م میکردن با بقیه ک دلم میخواست بمیرم یا کلا کسی منو نبینه!

کارشون خیلی زشت بود هیچ وقت نمیبخشمشون ک باعث میشد از خودم خجالت بکشم و خیلیییی کم بیرون برم 

وقتیم مجبور بودم برم بیرون، چندتا لباس میپوشیدم روهم حتی تابستونا که کسی متوجه نشه لاغرم!

من از افراد خانواده خودم بیشتر زخم زبون میشنیدم بخاطر لاغریم اینقد که مادرم و خواهر کوچیکترم ب روم ...

هعی ☹️ ای بابا 

کاش این فرهنگ باب بشه که ظاهر آدم دست خودش نیست. وگرنه کدوم آدمیه که نقصی یا عیب و ایرادیو انتخاب کنه😕

هر چند که نباید یه سری چیز های متفاوت خودمون و اطرافیان رو عیب یا نقص بدونیم 😕

برای تعجیل در فرج امام مهدی عج یه صلوات میفرستی؟
هعی ☹️ ای بابا  کاش این فرهنگ باب بشه که ظاهر آدم دست خودش نیست. وگرنه کدوم آدمیه که نقصی یا ع ...

اره و اینکه مطمئن باش هر کسی خودش ایرادای خودشو تو اینه میبینه و متوجه هست و بابتشون غصه میخوره

نیازی نیست دیگه بقیه اذیتش کنن

اره و اینکه مطمئن باش هر کسی خودش ایرادای خودشو تو اینه میبینه و متوجه هست و بابتشون غصه میخوره نیا ...

دقیقا. شاید با اون کنار اومده باشه یا نظرش یکم راجع به خودش عوض شده باشه. اما وقتی میگن به آدم دوباره روز از نو روزی از نو 💔🥲

برای تعجیل در فرج امام مهدی عج یه صلوات میفرستی؟
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز