2777
2789
وایییی موهای تنم سیخ شد بعضی پستارو خوندم بابا الکیه واقعا اعتقاد دارین؟؟

سپاس خدای را که پروردگار جهانیان است قران به جهان موازی وجهان های دیگری که وجود داره اشاره کرده وگفته که هر جهان محدوده هایی داره که نمیتوانید از ان بگذرید مگر با نیرویی قدرت مند

وای زندگی چقدر جذابه وخدا وشکر که اعصاب من از فولادِ.........

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

سپاس خدای را که پروردگار جهانیان است قران به جهان موازی وجهان های دیگری که وجود داره اشاره کرده وگفت ...

کاش میتونستم همزادم روببینم هم دلم میخواد ببینمش هم می‌دونم اگه ببینمش از ترس ممکنه سکته کنم

❤️

اگه منظومه شمسی (خورشید ویازده سیاره وقمرهاشون رو) یه سکه در نظر بگیرید کهکشان راه شیری که شامل منظومه های دیگه ایی مثل منظومه شمسی خودمون وسیاره ها وستاره های دیگه است اندازه قاره امریکاست وجهان دارای کهکشان های بسیاری که در کنار هم در حال گردشن وکل منظومه شمسی ما اندازه یه نقطه هم نیست دربین این جهان حالا شما حساب کن کره زمین چقدری کشورمون خونمون وهمین طور ما که اصلا به حساب نمیام😐

قران تناسخو رد کرده عزیزم ولی جهان موازیو نه

من به جهان موازی تا به الان اعتقادی ندارم چون راجع بهش مطالعه نکردم

این هم عرض کنم خدمتتون که قران بسیار تفسیر گسترده ای داره.قران بجای خود خیلی چیزها شاید درش اورده نشده و یا اورده شده که عقل از تفسیر اون عاجزه.

بهتون پیشنهاد میکنم درمورد تناسخ بیشتر مطالعه کنید.

اگر دیدی فقط یک لحظه دعا کن مشکل ۱۵ سالم حلبشه❤️

من به جهان موازی تا به الان اعتقادی ندارم چون راجع بهش مطالعه نکردم این هم عرض کنم خدمتتون که قران ...

خیلی دوست دارم درموردش باکسی صحبت کنم راستش من یه تجربه نزدیک به مرگ داشتم وخیلی دوست دارم باکسی که اگاهه درموردش صحبت کنم ولی متاسفانه نه انسان اگاهی هست دراطرافم ونه حتی گوش شنواییییییی😢

خیلی دوست دارم درموردش باکسی صحبت کنم راستش من یه تجربه نزدیک به مرگ داشتم وخیلی دوست دارم باکسی که ...

بفرمایید گوش میکنیم همینجا دوست عزیز

بفرمایید گوش میکنیم همینجا دوست عزیز

بله منم همینجا راحتم میشه درمورد چیزایی که میدونید کمی توضیح بدین گفته بودین مطالعه کردین

بله منم همینجا راحتم میشه درمورد چیزایی که میدونید کمی توضیح بدین گفته بودین مطالعه کردین

بحثش بسیاررررر مفصله

انقد مفصل که با هرچیزی دلیل و حرفی باید اورد من میگم شما مطالعه کن

روح ادم از ادم جدا میشه و در قالب انسانی دیگر متولد میشه و با زندگی دیگر....انقدر که به تعالی برسیم

تا عدالت رعایت بشه و .......

بحثش بسیاررررر مفصله انقد مفصل که با هرچیزی دلیل و حرفی باید اورد من میگم شما مطالعه کن روح ادم از ...

اینارو میدونم که گفتم قران رد کرده شما دلیلت چیه؟چطور به این باور رسیدی

اینارو میدونم که گفتم قران رد کرده شما دلیلت چیه؟چطور به این باور رسیدی

عزیزم این بحث امشبه مطالعه کن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7020381/به-تناسخ-یا-زندگی-قبلی-و-زندگی-بعده-مرگ-اعتقاد-دارین?postId=202508557