2777
2789
عنوان

به تناسخ یا زندگی قبلی و زندگی بعده مرگ اعتقاد دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2149 بازدید | 164 پست

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

والا تا دیدیم و شنیدیم گفتن اسلام تناسخ رو رد میکنه چطوری هم جهت با دین دونستی؟ اون زنده شدن هم برای ...

گلم من متنو نخوندم.معنی این تناسخم نمیدونم اینجا ک شما گفتین متوجه شدم چون متنو نخوندم.فک کردم منظورش ایمان ب آخرته

نه اصلا اعتقاد ندارم چون وقتی ما میمیریم روح میشیم روح یه چیز مادی نیست طبق نظرات زندگی پس از زندگی اون دنیا کلا با این جا فرق داره درضمن شما فرض کن دوباره بخایم به دنیا بیایم یه سری گناه ها هستن که تو دنیای مادی نمیشه عذابشون را بکشه طرف مثل قاتل زنحیره ای یا کسی که یه قوم را از دین وخدا زده کرده یا کسانی که حق الناس زیاد به گزدنشون

تناسخ 😑این مال هند و بوداست به ما ربطی نداره و کلا رد شده است، زندگی پس از مرگ وجود داره وگرنه چرا خدا انسان ها و همه چیز افریده  بیهوده و عبث نیست پس اخرت و معاد وجود داره و هر کس نتیجه اعمالش در اخرت میبینه و مرگ به معنای پایان زندگی نیست فقط از مرحله ای به مرحله دیگه میره و جسم نابود میشه روح هیچ وقت نابود نمیشه

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘

یا اینکه بعضی ها بعد مرگ عزیزشون روحش رو تو خواب یا بیداری میبینن اگه تناسخ بود نباید روحش رو ببینن چون وارد یه جسم جدید شده

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       
نه آخه تناسخ کلا می‌تونه جنسیتت فرق کنه توی یه کشور دیگه یه خونواده کامل متفاوت و.... نود درصد هم یا ...

قیامت چی ؟ گفتن نابود شدن کل زمین و .... چی ؟ 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

من این نطریه رو ۹۰ درصد قبول دارم

اما یجاهایی از حرفارو خیر.

من خودم خیلی مطالعه کردم راجع بهش و همینکه به تجربه هام توجه کردم،خوابهام رفتار و تجربیات دیگران به این نتیجه رسیدم که ما دوباره در قالب یک حسم دیگه بدنیا میایم،روحمون از بین نمیره و دوباره زاده میشیم اما انسانی دیگرر و با زندگی دیگر

همه زندگی ما شاید دوثانیه باشه اما برای ما سالها طول میکشه

اگر برنامه زندگی مس از زندگی رو که از شبکه ۴ پخش میشد دیده باشید خیلی چیزها روشن میشه

اگر دیدی فقط یک لحظه دعا کن مشکل ۱۵ سالم حلبشه❤️

والا تا دیدیم و شنیدیم گفتن اسلام تناسخ رو رد میکنه چطوری هم جهت با دین دونستی؟ اون زنده شدن هم برای ...

همه ادیان بع زندگب دوباره اشاره کردن همههه ادیان اما هر دینی به یه شکل گفته

میگم هم جهتن چون همه تایید میکنن که ما دوباره زنده میشیم

حالا یکی گفته ما دوباره زندگی میکنیم به عنوان انسان

یکی گفته روح سرگردانیم

یکی گفته بهشت و‌ جهنمه

و اینم در نظر بگیر بنظرت اگه واقعا تناسخی وجود نداشته باشه و‌همه ی ما یه بار به دنیا بیایم و بعد بمیریم و قرار باشه بریم به بهشت یا جهنم

کسی که تو امریکا به بهترین شرایط زندگی به دنیا اومده و‌خوشبخته

با کسی که تو ایران یا ونزوئلا یا هر کشور بدبخت دیگه  در فقر و بدبختی به دنیا اومده و بخاطر فقر دست به هرکاری میزنه برابره

بیا کسی که بخاطر فقر از دین دست میکشه یا کلا باهاش اشنایی نداره باید بره جهنم

لنسان های نخستین چی

عدالت این‌ موضوع کجاست که یکی زمانی به دنیا بیاد که هیچ علم و پیشرفتی نباشه و زندگی خیلی سختی داشتن

یکی زمانی به دنیا بیاد که علم و‌دانش زندگی رو راحت کرده

عدالت این موضوعات توی بهشت و جهنم واقعا رعایت نمیشع!!

همینه ک میگم تناسخ منطقی تره

همه ادیان بع زندگب دوباره اشاره کردن همههه ادیان اما هر دینی به یه شکل گفته میگم هم جهتن چون همه تا ...

آیه قرآن داریم که خدا هرکس را به اندازه توانش مکلف میکنه وازش انتظار داره پس صد درصد حساب کتاب  یه انسان مرفه با یه انسان فقیر یکی نیست