تناسخ یعنی ماها دوباره به دنیا میایم و همینطوری زندگی میکنیم
توی هر زندگی که میکنیم یه سری هدف تعیین میکنیم که اگع به اون اهداف برسیم و درسی از زندگی یاد بگیریم یه زندگی بهتر رو تجربه میکنیم اگه نه زندگی سخت تر رو تجربه میکنیم
یه نظریه هست که میگه دژاوو ک میبینیم دلیلش اینکه ما قبل از اینکه این زندگی رو شروع کنیم یه دور کامل زندگیمونو میبینیم و دلیل اینکه خیلی یهو خیلی از صحنه یا بحث های توی زندگیمون برامون اشنا میاد اینکه یه لحظه حافظه اون موقع که این زندگی رو امتخاب کردیم و دیدیم فعال میشه و اون لحظه اس ما نمیدونیم که ایا قبلا اینجا بودیم یا این بحث رو قبلا کردیم یا تو خواب دیدمیش
نظریه دیگه ام اینکه ماها همه یک نفر هستیم ولی در بعد های زمانی مختلف و هدف اینکه ما یه سری مهارت و درس ها رو یاد بگیریم ک به تعالی برسیم و به مرحله اخر یعنی خدا شدن برسیم
بعضی میگن خدا تصمیم گرفته ک یه بار دیگه زندگی کردن و به تعالی رسیدن رو تجربه کنه بخاطر همین این دنیا رو خلق کرده که یه بار دیگه به صورت انسان ها به علم و تعالی و در نهایت به خدا شدن برسه
خیلیا هم این چیز ها رو باور ندارن و میگن ماها به دنیا اومدیم و میمیریم و نیست و نابود میشیم
اما نظریه تناسخ یه جورایی هم با همه ادیان هم جهته
توی دین خودمون گفته ک ما میمیریم و دوباره زنده میشیم و براساس اعمالی ک انجام دادیم به دنیای دیگه ای وارد میشیم
اگع اعمال صالحی داشته باشیم بهبهشت میریم«مث نظریه تناسخ که اگه به اون اهدافی ک خودمون تعیین کردیم برسیم به زندگی بهتری میریم»اگه اعمال صالحی نداشته باشیم به جهنم میریم«مثل وقتی که به اهدافمون نرسیدیم و به جهنم میریم»
در نتیجه تمام حرف های پیامبران و امامان و ادیان به خودی خود درستن و ما توی این زندگی هرکاری کنیم به خودمون برمیگرده
به این فک کنیم ک اگه نظریه تناسخ درست باشه ما هر بدی ک به دیگران میکنیم درواقع داریم به خودمون توی یه بعد دیگع بدی میکنیم
تصور کنین اگه این نظریه درست باشه ما حتی هیتلر هم بودیم
من خودم شدیدا به نظریه تناسخ باور دارم
چون توی خواب هامم زندگی قبلیمو دیدم و خیلیام میشناسم که یه سری خواب های تکراری با یه شخصیت دیگه میبینن که خودشون نیستن اما اون مکان رو به خوبی میشناسن و حس میکنن که این زندگی قبلی خودشون بوده
تجربه و نظر شما چیه؟؟