2777
2789
 عزیزم خب حتما تو سر بنده خدا میزنی که پایینی یا یه همچین‌چیزی!!!!!! 

نه من تا حالا بروش نیاوردم ولی همیشه یکارایی میکنه که مغزم سوت میکشه مثل بچه ها باید همه چیو بهش بگی وگرنه سرسری میگیره و به من میگه تو حساسی ولی بارها غیر مستقیم دیگرران هم بهم کنایه زدن واسه رفتاراش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من تا حالا بروش نیاوردم ولی همیشه یکارایی میکنه که مغزم سوت میکشه مثل بچه ها باید همه چیو بهش بگی ...

خب عزیزم این حرفات که بهس گوشزد میکنی ، ناخواسته بهس حس میده. عزیزدلم آقایون از امر و نهی متنفرن. بعد اینکه رفتار شوهر شما به بقیه چه ارتباطی داره؟ ببخشید اینجوری میگم ولی اول از همه خودت باید واسش ارزش قائل بشی. من از حرفاش اینطور برداشت کردم که از دستتون بیستر ناراحت و دلگیره

تنها ترین 😉
 عزیزم خب حتما تو سر بنده خدا میزنی که پایینی یا یه همچین‌چیزی!!!!!! 

میدونی بربختی اینه که من یه بچه دارمو هیچ راه گریزی ندارم...این دفعه نمیدونم چرا انقد بد از چشمم افتاده که اصلا نمیخوام نگاهش کنم حتی من هیچوقت دنبال جدایی نبودم ولی الان انگار  هیچ حسی بهش ندارم

میدونی بربختی اینه که من یه بچه دارمو هیچ راه گریزی ندارم...این دفعه نمیدونم چرا انقد بد از چشمم افت ...

عادیه عزیزم تو زندگی همه ی ماها یه وقتایی از همسرامون متمفر میشیم تا سر حد مررررگ. فقط خواهشا وقتی ناراحتی یا عصبانی تصمیمی نگیر. به حرف بقیه هم اهمیتی نده 

تنها ترین 😉
خب عزیزم این حرفات که بهس گوشزد میکنی ، ناخواسته بهس حس میده. عزیزدلم آقایون از امر و نهی متنفرن. بع ...

بهم گفت دلم از دستت پره درده...من نمیگم رفتارای من خوبه ولی منم خسته شدم از بس مثل یه مادر خواستم تربیتش کنم بهش گفتم تو درست رفتار میکردی که احتیاج به گوشزدهای من نباشه ...مثلا مهمون داریم سرش تو گوشی اصلا با مهمون صحبت نمیکنه.کرونارو الکی گرفته ماسک نمیزنه.واسه بچه دوساله بازی ریخته تو گوشی که بازی کنه.یجا میریم مهمونی باید بهترین قسمت غدا مالش باشه و خیلی چیزای دیگه که شاید الکی باشه

بهم گفت دلم از دستت پره درده...من نمیگم رفتارای من خوبه ولی منم خسته شدم از بس مثل یه مادر خواستم تر ...

ببخشید ولی انگار تلافی حرفا و کارای خودتو داره رو سرت درمیاره. عزیزدلم بیا و اینسری محل نده. بزار کار خودشو بکنه. بیا و چیزی بهش نگو گوشزد نکن. حرص بخور ولی به روی خودت نیار. بعد نتیجه رو میبینی. بعد متوجه میشی که دست از کاراش میکشه. بخدا من امتحان کردم و جواب گرفتم

تنها ترین 😉

بازم میگم مردا از امر و نهی متنفرن. انقد بهش نگو بکن ، نکن. یه مدت بزار فکر کنه حرف حرف اونه و هرچی میگه انجام بده. بخدا از تو کینه به دل گرفته. حقم داره. خودتو بزار جای اون

تنها ترین 😉
بازم میگم مردا از امر و نهی متنفرن. انقد بهش نگو بکن ، نکن. یه مدت بزار فکر کنه حرف حرف اونه و هرچی ...

دلم خیلی برای بچم میسوزه از وقتی بچه دارشدیم من کوتاه میام ولی اون داره همش میتازونه کار بانکی داشتم یکماهی عقب افتاد امروز فرم آورد پر کنم بره کارامو انجام بده منم پر نکردم گفتم خودم هم دست دارم هم پا میرم انجام میدم توام برو برای هرکی در حدته و شعور داره کارشو انجام بده بهم گفت پس بچرخ تا بچرخیم

بازم میگم مردا از امر و نهی متنفرن. انقد بهش نگو بکن ، نکن. یه مدت بزار فکر کنه حرف حرف اونه و هرچی ...

انقدر پروعه که من بهش محل نمیذارم ولی میاد خونه پدرم غذاشو میخوره استراحتشم میکنه اصلا هم بروی خودش نمیاره چون بابا مامانم بخاطر منو بچم تحویلش میگیرن و بهش بی محلی نمیکنن

انگار دقیقا نقطه ضعفای من اومده دستشو میدونه چی عصبیم میکنه و همون کارارو میکنه