2777
2789
عنوان

اکسیژن خون 84

| مشاهده متن کامل بحث + 3130 بازدید | 109 پست
جدی؟ چشم ممنون که گفتی آب سیب خودم براش میگیرم میبرم فردا با گوشت گوسفند براش عصاره گوشت درست میکنم ...

اره حتما ببر روزی دو سه بار آب سیب بده بهتر از هویج هست. اصلا نزار گرسنه بمونه به زور بده بخوره به خودت هم برس همزمان

ب یکی رو بزن کمکت کنه ینی هیچکیو نداری عزیزم؟؟پدری برادری خودش کسیو نداره؟؟

من خانوادم هستن ولی چند منطقه اونورترن بچمو نگه میدارن مادرشوهرم دو کوچه بالاتره ولی هیییچی اصلا غذا به کنار من یه زن جوون میرم تو بخش مردان شوهرمو نگه میدارم چند ساعت بالاسرشم یه بار نمیگن بیاییم چند ساعت برادرمون نگه داریم تو برو استراحت کن... بخدا امشب از بیمارستان اومدم نون و ماست خوردم مثلا کرونا دارم باید به خودم برسم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره حتما ببر روزی دو سه بار آب سیب بده بهتر از هویج هست. اصلا نزار گرسنه بمونه به زور بده بخوره به خ ...

ممنون عزیز تا جایی که میتونم بهش میرسم اما شبا میام خونه فکرم اونوره تنهایی خیلی سخته 😭

من خانوادم هستن ولی چند منطقه اونورترن بچمو نگه میدارن مادرشوهرم دو کوچه بالاتره ولی هیییچی اصلا غذا ...

اخی ان شاالله خدا اجرت بده و زود خوب شین

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙
ممنون عزیز تا جایی که میتونم بهش میرسم اما شبا میام خونه فکرم اونوره تنهایی خیلی سخته 😭

میدونم خیلی سخته فکر  وخیال عین خوره به جونت می افته ولی کم نیار قوی باش این روزها هم رد میشه خدا ارحم الراحمینه.فقط غذا میپزی زیاد بپز برا خودت هم نگه دار اینجوری کمتر اذیت میشی

من خانوادم هستن ولی چند منطقه اونورترن بچمو نگه میدارن مادرشوهرم دو کوچه بالاتره ولی هیییچی اصلا غذا ...

عریزم اگه وقت نمیکنی برای خودت چیزی درست کنی چایی خیلی کم رنگ بدون هیچ شیرینی بخور خوبه آب جوشیده زیاد بخور آب عسل و لیمو قاطی کن بخور اینا راحت تره.الان هم برو بخواب تا جون داشته باشی فردا صبح بیدار بشی به کارت برسی،ولی تعارف رو بزار کنار به مادر شوهرت بگو گوشت  تو شیشه درست کنه و آب هویج بگیره بگو نمیتونم دیگه توان ندارم.حداقل اون درست کنه تو ببر برای شوهرت

خانوما بیاین نذر امسالمون برای امام حسین این باشه ک جون بقیه رو بخطر نندازیم دورهمی و هیئت نگیریم توو خونه تنها یا با خانواده ی خودمون عزاداری کنیم. نذرمالیمون ماسک باشه و دستگاه اکسیژن برای مریضای بی بضاعت. انشاالله خدا همه مریضارو شفا بده.

۲ نفر از این کاربری استفاده میکنن
نذر کردم عزیز برای روز نهم محرم توروخدا دعا کنید

تنها کاری از دست بر می آید،۱۰۰ سوره حمد می خونم براتون البته به شرط‌‌ لیاقت

سلاااااام ، رفقای آگاه من تا دیر نشده برای امام زمان کاری کنید....یک سلام ....یک صلوات....