2777
2789
عنوان

اکسیژن خون 84

| مشاهده متن کامل بحث + 3130 بازدید | 109 پست

مال مامانم ۸۷بود اکسیژنش...ریه اش درگیر بوذ..چهارشبانه روز هیچی نمیخورد،نفس تنگی داشت،بیماری زمینه ای هم یه عالمه...فشارش بالاست کلسترول داره،بیماری قلبی و عروقی هم داره میگرن هم داره وزنشم بالای ۱۰۰....خودشم ۵۵سالشه...۵شب بیمارستان بستری بود،جمعه مرخص شد،امروز رفتم خونشون حالش خوب بود خداروشکر😘 اصلا استرس نداشته باشین

همه چی باگفتگوحل میشه به جزبیدارشدن سرصبح😜😜😜

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره دائم آب هویج میگیرم با آب سیب تو خونه براش بلدرچين پختم براش بردم آخر شب اومدم خونه فردا صبح برا ...

عزیزم کسی نیست این کارهارو انجام بده،خودت کاملا پیش شوعرت باشی؟

همه چی باگفتگوحل میشه به جزبیدارشدن سرصبح😜😜😜
من خانوادم هستن ولی چند منطقه اونورترن بچمو نگه میدارن مادرشوهرم دو کوچه بالاتره ولی هیییچی اصلا غذا ...

حق بده عزیزم اونام میترسن البته هرکی دیگه بود باید سوپ میپختن با غذا میزاشتن پشت در خونتون

تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!
کی گفت؟؟؟ پسرم کرونا داشت اکسبژن خونش ۹۰ بود ی ساعت هم بستری نشد گفتن خوبه 

تو درسامون خوندم مامانم ۹۱ ۹۰ و ۴ روز بستری کامل و ۴ روز بستری موقت شدن البته ریه شون ۵۰ درصد درگیر بود 

درخواست دوستی و لایک نکنید⛔
مال مامانم ۸۷بود اکسیژنش...ریه اش درگیر بوذ..چهارشبانه روز هیچی نمیخورد،نفس تنگی داشت،بیماری زمینه ا ...

خدارو هزار مرتبه شکر باز 87 بهتره مال شوهر من 84 اصلا هم تغییر نکرده نمیدونم چه خاکی بریزم تو سرم😭

آره عزیز روزی یه بطری آب سیب سبز میبرم براش با یه بطری آب هویج البته بطری کوچیک 

عزیزم بهتر شد همسرت  ؟

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه