2777
2789
عنوان

اکسیژن خون 84

| مشاهده متن کامل بحث + 3130 بازدید | 109 پست
سوند نمیزاره وصلش کنن هی اسنپ میگیرم میبرمش دستشویی دوباره برمیگردم خونه 

نمیذاره ک نشد حرف

بیچاره راننده اسنپیا گناه دارن یه وقت شما درگیرشون میکنید

شما اصن نباید از خونه بیاین بیرون

ان شاالله همسرتونم خوب میشن

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۵۵ سالش بود کما رفت. علایم حیاتی نداشت. دستگاه رو ازش جدا کردن امشب....

بیماری زمینه‌ای داشت؟

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟  
اینقدر بهش میگم میگه نمیزارم میگم با این حال مریض برای یه دستشویی رفتن میام بیمارستان میرم گوش نمیده

بگو دکترا جدی بهش بگن بگو به دکترش بهش بگه که دیگه نمیتونه برای دستشویی بره بیرون 

انشاالله بزودی زودبه حق امام حسین و این روزها، حال هر دوتون عالی میشه برمیگردین‌بالا سر بچه تون

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟  
نمیذاره ک نشد حرف بیچاره راننده اسنپیا گناه دارن یه وقت شما درگیرشون میکنید شما اصن نباید از خونه ...

چاره ای ندارم سه تا ماسک میزنم الکل میزنم بهشون میگم خودشون به پول الکل میزنن وقتی کسی کاری نمیکنه مجبورم خودم پاپیش بزارم چاره چیه مجبورم خودم براش بپزم ببرم اگه نه من الان وقت استراحتمه نکه بیمارستان رفتن😭

عزیزم آب هویج زیاد نده بهش گوشت گوسفند و بلدرچين و بوقلمون و شتر مرع اگه میتونی بخر و بهش برس تغذیه خیلی خیلی مهمه چون الان بهش آمپول هی تزریق می کنن بدنش ضعیفه برسی خوب میشه آجیل هم یادت نره انجیر رو خیس کن ببر براش و اش بپز با پیاز و سیر و فروان خیلی خوبه پدر من دو هفته بیمارستان بستری بود نگران نباش خوب میشه فقط آب سیب یادت نره برا ریه و اکسیژن پایین میگن خوبه دمنوش هم بده.

ترکیب آبلیمو و عسل طبیعی ببر براش هر سه ساعت بخوره

خودتم حتما بخور

هر شب آب نمک غرغره کن

چاره ای ندارم سه تا ماسک میزنم الکل میزنم بهشون میگم خودشون به پول الکل میزنن وقتی کسی کاری نمیکنه م ...

من واقعا درکت میکنم یه بیماریه که حتی برادرت هم طرفت نمیاد خودت باید مبارزه کنی انشاالله خدا به حق این شب همه مریض ها رو شفا بده و همسر شما هم خوب بشه.

چاره ای ندارم سه تا ماسک میزنم الکل میزنم بهشون میگم خودشون به پول الکل میزنن وقتی کسی کاری نمیکنه م ...

ب یکی رو بزن کمکت کنه ینی هیچکیو نداری عزیزم؟؟پدری برادری

خودش کسیو نداره؟؟

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙
عزیزم آب هویج زیاد نده بهش گوشت گوسفند و بلدرچين و بوقلمون و شتر مرع اگه میتونی بخر و بهش برس تغذیه ...

جدی؟ چشم ممنون که گفتی آب سیب خودم براش میگیرم میبرم فردا با گوشت گوسفند براش عصاره گوشت درست میکنم میبرم حتما 

جدی؟ چشم ممنون که گفتی آب سیب خودم براش میگیرم میبرم فردا با گوشت گوسفند براش عصاره گوشت درست میکنم ...

تا دو هفته اول درگیری ریه نداشت؟ بعد دو هفته درگیر شد؟