2777
2789
عنوان

اکسیژن خون 84

| مشاهده متن کامل بحث + 3130 بازدید | 109 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست دارم بمیرم از بچم دورم شوهرم افتاده بیمارستان کسی نیست به دادم برسه دریغ از یکساعت استراحت فقط ...

چقدر خوب کاری میکنی که غذا میبرین براش و از نظر تغذیه میرسین سوپ بلدرچین عالیه و خیلی انرژی داره

عزیزم قطعا همرا ه هر سختی آسونیه نگران نباش و توکل کن اونجا که به دستگاه اکسیژن وصله خیلی خوبه افت نمیکنه اکسیژن

ایشالاهمینجا تاپیک سلامتیشون رو میزنین 🙏🏻❤️

آخه دستگاه اکسیژن بهش وصله نمیتونه تا دستشویی بره اصلا نمیتونه بشینه رو تخت 

اینارو میبینی با خودت میگی چخبره بدتر ایناش پاشدن 

معلومه ادم بیحال میشه منی که تنگی نفس دارمم بیحال میشم بدنم سنگین میشه 

مهم روند درمانه پیش متخصصه؟کتخصص بالای سرشه؟؟بیمارستانش خوبه؟

من مامانم همینطوری شو بستری شد الان خیلی بهتره 

نگران نباش فقط بهش برسین کامل تقویت شه دارو تجویز میکنن خوبه خوب میشه ما هم هممون کرونا داشتیم امروز ۲۰ روزه 

درخواست دوستی و لایک نکنید⛔
شوهرم بعد از دو هفته ریه هاش درگیر شد روز چهارم که ریه هاش درگیر شده من روز دهم کرونام هست ولی بیمار ...

عزیزم انشالله خوب میشن براشون صلوات میفرستم اگه قابل باشم. ببخشید توو این اوضاع سوال میپرسم اما بعد ۱۴روز از کرونا افت کرد ریه شون؟؟

۲ نفر از این کاربری استفاده میکنن
سوند نمیزاره وصلش کنن هی اسنپ میگیرم میبرمش دستشویی دوباره برمیگردم خونه 

بهش بگو این کار بدنشو ضیعیف میکنه بگو دکتر بهش بتوپه حرف گوش بده شوخی بردار و دلبخواهی نیس بگو خودشم همکاری کنه 

چقدر خوب کاری میکنی که غذا میبرین براش و از نظر تغذیه میرسین سوپ بلدرچین عالیه و خیلی انرژی داره عز ...

آره دائم آب هویج میگیرم با آب سیب تو خونه براش بلدرچين پختم براش بردم آخر شب اومدم خونه فردا صبح براش عصاره گوشت میپزم با آب هویج اینا باز براش میبرم 

بهش بگو این کار بدنشو ضیعیف میکنه بگو دکتر بهش بتوپه حرف گوش بده شوخی بردار و دلبخواهی نیس بگو خودشم ...

اینقدر بهش میگم میگه نمیزارم میگم با این حال مریض برای یه دستشویی رفتن میام بیمارستان میرم گوش نمیده