2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حقوقشون حدودا چقدره عزیزم؟  

بستگی داره کنترل کیفیت کجا و چه کارخونه ای باشی و با چه سابقه ای ..

خواهر من تازه اولین سابقه ی کاریشه و مهندس صنایع غذایی هستن  و همزمان هم داره ارشد میگیره حقوقش10  میلیون هست 

هرچی سابقه ات بالاتر بره حقوقتم بیشتر میشه 

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  

کلمه باکلاس اگر از لغات حذف بشه شخصا جشن میگیرم 

واینکه این خانم  همین که استقلال مالی دارن خیلی عالیه 

اهدای عضو =اهدای زندگی !                                           من کارت اهدای عضو دارم 💙                                      من یک دختر شادم  عاشق خانوادمم  من در همه شرایط شیطون و شاد و پر حرف و پر انرژی ام اآمااااا عصبی ام   عاشق تئاتر  باله ویلون گلف سینکرونایز    رشتم ریاضیه ولی در آینده اکتور تئاتر و تیزر میشم من مطمنم   عاشق مهندسی عمران  دختری که عروسک بازی نکرده 😉 ملقب به ماهی خانم😁 
بستگی داره کنترل کیفیت کجا و چه کارخونه ای باشی و با چه سابقه ای .. خواهر من تازه اولین سابقه ی ...

ببخشید رشته دبیرستانشون چی بود ؟  و اینکه برای چه کارخونه هایی کار میکنن یه توضیح مختصر میدین ممنونم 

اهدای عضو =اهدای زندگی !                                           من کارت اهدای عضو دارم 💙                                      من یک دختر شادم  عاشق خانوادمم  من در همه شرایط شیطون و شاد و پر حرف و پر انرژی ام اآمااااا عصبی ام   عاشق تئاتر  باله ویلون گلف سینکرونایز    رشتم ریاضیه ولی در آینده اکتور تئاتر و تیزر میشم من مطمنم   عاشق مهندسی عمران  دختری که عروسک بازی نکرده 😉 ملقب به ماهی خانم😁 
ببخشید رشته دبیرستانشون چی بود ؟  و اینکه برای چه کارخونه هایی کار میکنن یه توضیح مختصر میدین م ...

رشته دبیرستان تجربی بود عزیزم .

کارخونه های مواد غذایی ! و چون اوایل کاریش هست طبیعتا توی کارخونه های معروف نیستن از کارخونه های کوچیک مواد غذایی شروع کردن که خط تولید های محدودی دارن ..

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  
رشته دبیرستان تجربی بود عزیزم . کارخونه های مواد غذایی ! و چون اوایل کاریش هست طبیعتا توی کارخون ...

خیلی ام عالی من رشتم ریاضیه فکر کردم برای رشته منم میشه 

به هر حال موفق باشن 😘