واینکه این خانم همین که استقلال مالی دارن خیلی عالیه
اهدای عضو =اهدای زندگی ! من کارت اهدای عضو دارم 💙 من یک دختر شادم عاشق خانوادمم من در همه شرایط شیطون و شاد و پر حرف و پر انرژی ام اآمااااا عصبی ام عاشق تئاتر باله ویلون گلف سینکرونایز رشتم ریاضیه ولی در آینده اکتور تئاتر و تیزر میشم من مطمنم عاشق مهندسی عمران دختری که عروسک بازی نکرده 😉 ملقب به ماهی خانم😁
بستگی داره کنترل کیفیت کجا و چه کارخونه ای باشی و با چه سابقه ای .. خواهر من تازه اولین سابقه ی ...
ببخشید رشته دبیرستانشون چی بود ؟ و اینکه برای چه کارخونه هایی کار میکنن یه توضیح مختصر میدین ممنونم
اهدای عضو =اهدای زندگی ! من کارت اهدای عضو دارم 💙 من یک دختر شادم عاشق خانوادمم من در همه شرایط شیطون و شاد و پر حرف و پر انرژی ام اآمااااا عصبی ام عاشق تئاتر باله ویلون گلف سینکرونایز رشتم ریاضیه ولی در آینده اکتور تئاتر و تیزر میشم من مطمنم عاشق مهندسی عمران دختری که عروسک بازی نکرده 😉 ملقب به ماهی خانم😁
ببخشید رشته دبیرستانشون چی بود ؟ و اینکه برای چه کارخونه هایی کار میکنن یه توضیح مختصر میدین م ...
رشته دبیرستان تجربی بود عزیزم .
کارخونه های مواد غذایی ! و چون اوایل کاریش هست طبیعتا توی کارخونه های معروف نیستن از کارخونه های کوچیک مواد غذایی شروع کردن که خط تولید های محدودی دارن ..
من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"
رشته دبیرستان تجربی بود عزیزم . کارخونه های مواد غذایی ! و چون اوایل کاریش هست طبیعتا توی کارخون ...
خیلی ام عالی من رشتم ریاضیه فکر کردم برای رشته منم میشه
به هر حال موفق باشن 😘