2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 182 پست
دقیقن مادرشوهره منه انشاالله سره دختر جونش بیاد

الهی امییین من یبار گفتم ایشالا بلاهایی  ک سر من میارید سردخورت بیاد بهش برخورده بوو مگ نمیگ من سرتو بلا نیاوردم پس چرا میترسه سر دخترش بیاد

گیریم ک باخته ام اما کسی جرات ندارد ب من دست بزند یا از صفحه ی بازی بیرونم بیندازد شوخی ک نیست من شاه شطرنجم تخریب میکنم انچه را ک نمیتوانم باب میلم بسازم ارزو طلب نمیکنم ارزو میسازم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبله عروسی نفهمیدی؟؟

قبل عقد خالم یه ادم دیگ شده بود ساکت و بی صدا هرچی میگفت بابا میگف چشم تا عقد کردم سر جهیزیم داستان درست کردن ک باید اینو بخری این شکلی بخری چقد عذاب کشیدم خدامیوکنه مهیزیه رو تموم کردم گف کروناس بدون هروسی برید سر زندگیتون جمعه رفتم تو سه روز زندگیک برام‌جهنم‌کردن

گیریم ک باخته ام اما کسی جرات ندارد ب من دست بزند یا از صفحه ی بازی بیرونم بیندازد شوخی ک نیست من شاه شطرنجم تخریب میکنم انچه را ک نمیتوانم باب میلم بسازم ارزو طلب نمیکنم ارزو میسازم
وای خدا منم اینو ب شوهرم گفتم

چقدر به هم شبیهیم پس همه دردارو کشیدیم خدا خودش کمکمون کنه

قبل عقد خالم یه ادم دیگ شده بود ساکت و بی صدا هرچی میگفت بابا میگف چشم تا عقد کردم سر جهیزیم داستان ...

خاله من هنوزم جلو پدر مادرم دورم میگرده ک همه فک کنن من مقصرم

حاله دلم دیگه خوش نیس باهات
خاله من هنوزم جلو پدر مادرم دورم میگرده ک همه فک کنن من مقصرم

الهی خدا جوابشونو بده ک انقدر دوروئن الهی هرچی ک سرمون میارنو خدا سردخترشون بیاره تا حس کنن 

چن وق پیش رفتم خونه پدرم تولدم بود شوهرم برام گل گرفت کلی خوشحالم کرد بعد برگشت خونه دیگه بهم زنگ نز ...

یاعلی شوهر منم یهو عوض میشه باهام خوبه بعدش یهو نمیدونم چی میشه میاد صدوهشتاد درجه عوض شده میخوام جداشم بابا و داداشم مصممن ک طلاقمو بگیرن وای فقط خدا میدونه ک تو دل من چ اشوبی ب پاس

مادرم خیلی ناراحت شد میخاس دعوا را بندازه من بخاطره بچه هام نزاشتم

منم دلم میخواست مادرم بود جواب ظلمایه خواهرشو میداد خدا مادرتونو نگه داره براتون ومادرشوهرتونو محو کنه ک با شوهر و بچه هاتون خوش باشید 

قبله عروسی دوست داشت

من ک اینطورحس میکردم اما الان همش فک میکنم نکنه دوسم نداشته ک الان اینطوری شدی