2821
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 182 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ممکنه امشب زنگ بزنه هاا ولی بازم ازش دلگیرم

پس برطرف میشه خداروشکر بخاطر اینچیزا خودتونو ناراحت نکنید زندگی انقدر ب ادما سخت میگیره ک باید فقط خندید و رد شد

گیریم ک باخته ام اما کسی جرات ندارد ب من دست بزند یا از صفحه ی بازی بیرونم بیندازد شوخی ک نیست من شاه شطرنجم تخریب میکنم انچه را ک نمیتوانم باب میلم بسازم ارزو طلب نمیکنم ارزو میسازم

چقدر دلای شکسته و گرفته هست خدایا خودت ب دل هممون ارامش بده ما جز تو نمیدونیم باید ب کی رو بندازیم ک بتونه اروممون کنه

گیریم ک باخته ام اما کسی جرات ندارد ب من دست بزند یا از صفحه ی بازی بیرونم بیندازد شوخی ک نیست من شاه شطرنجم تخریب میکنم انچه را ک نمیتوانم باب میلم بسازم ارزو طلب نمیکنم ارزو میسازم
کاش میشد منم دیگه بهش حس بی تفاوتی داشته باشم

اولش سخته امیدوارم ک تکرار نشه براتون ولی کم کم عادت میشه نسبت بهش بی حس میشید قانون دنیاس

چقدر دلای شکسته و گرفته هست خدایا خودت ب دل هممون ارامش بده ما جز تو نمیدونیم باید ب کی رو بندازیم ک ...

الهی آمین

وقتی یجاییم و همش جلو چشمه نمیشه نمیتونم

نمیشه درستش کنید یعنی اصلا هیچ راهی نداره ک درست بشه

2824
2823
2791
2779
2792