2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 182 پست
اون نمیخاد واس چیزای الکی عذابم میده

تو زندگی هیچکس مهم تر از خودتون نیست اگ عذابتون میده بهش ید این رفتار عذابتون میده اگ گفتید و بازم کارخودشو انجام بده با اینک تو دلتون دارید گریه میکنید ولی تو ظاهرتون نشون ندید شاید نقطه ضعف ازتون گرفته

گیریم ک باخته ام اما کسی جرات ندارد ب من دست بزند یا از صفحه ی بازی بیرونم بیندازد شوخی ک نیست من شاه شطرنجم تخریب میکنم انچه را ک نمیتوانم باب میلم بسازم ارزو طلب نمیکنم ارزو میسازم
اره دوتا بچم امیدمن ب زندگی ب زنده بودن

خدا حفظشون کنه براتون اونارو و شمارو برای اونا

گیریم ک باخته ام اما کسی جرات ندارد ب من دست بزند یا از صفحه ی بازی بیرونم بیندازد شوخی ک نیست من شاه شطرنجم تخریب میکنم انچه را ک نمیتوانم باب میلم بسازم ارزو طلب نمیکنم ارزو میسازم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=202497208]تو زندگی هیچکس مهم تر از خودتون نیست اگ عذابتون میده بهش ید این رفتار عذابتون میده اگ گفتید و بازم ک ...[/QUOاگه ببینه با گوشیم دعوا میکنه اگه فیلم ببینم دعوا میکنه میگه ب فکره زندگی نیستی

حاله دلم دیگه خوش نیس باهات
[QUOTE=202497208]تو زندگی هیچکس مهم تر از خودتون نیست اگ عذابتون میده بهش ید این رفتار عذابتون میده ...

چقد شبیه همسر منه از نظر اون من فقط باید کارخونه کنم و تمام من میاز ب صحبت کردن گوشی دست گرفتن و درو دل کردن با دوستام و خانواده رو ندارم ولی اون اگ اینکارو کنه حتما مهمه سخته واقعا 

فداتم

عزیزین

چقد شبیه همسر منه از نظر اون من فقط باید کارخونه کنم و تمام من میاز ب صحبت کردن گوشی دست گرفتن و درو ...

اره دقیقن خودش حق داره هر لحظه بره خونه مامانش اما من۳ماه ی بار

حاله دلم دیگه خوش نیس باهات
اره دقیقن خودش حق داره هر لحظه بره خونه مامانش اما من۳ماه ی بار

بمیرم برای دلتون با تمام وجودم میتونم حستونو درک کنم منم همین مشکلم بود

گوشیمم برادرم خریده 

منم گوشیمو پدرم گرفته بهم میگف گوشیتو ازت میگیرم سرتو بنداز پایین زندگیتو کن وگرنه بد میبینی نمیدونم چرا بازم ناراحتم شتیو بخاطر ترس از حرف مردم و اینده نامعلوم