2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 182 پست
واقعامتاسفم تادیرنشده تکلیفتوباهاش روشن کن نزارازالان زور بگیره بهت من شوهرم سربه راه بوداولاازبس خ ...

واقعا چرا اینطوری میکنن خودشون دوس دارن شوهرشون این بلارو سرشون بیاره ک اینطور پرشون میکنن صدوهشتاد درجه عوض میشن

گیریم ک باخته ام اما کسی جرات ندارد ب من دست بزند یا از صفحه ی بازی بیرونم بیندازد شوخی ک نیست من شاه شطرنجم تخریب میکنم انچه را ک نمیتوانم باب میلم بسازم ارزو طلب نمیکنم ارزو میسازم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط میشه صبوربودایشالاخدابزاره تو دامنشون

الهی آمین تا سرشون نیاد ک درک نمیکنن؛صبوری کردم درست نشد انگار دیگ دوسم نداره با18سال سن حس میکنم پیرشدم

گیریم ک باخته ام اما کسی جرات ندارد ب من دست بزند یا از صفحه ی بازی بیرونم بیندازد شوخی ک نیست من شاه شطرنجم تخریب میکنم انچه را ک نمیتوانم باب میلم بسازم ارزو طلب نمیکنم ارزو میسازم
الهی آمین تا سرشون نیاد ک درک نمیکنن؛صبوری کردم درست نشد انگار دیگ دوسم نداره با18سال سن حس میکنم پی ...

پیری به سن نیست به دلیه که شکسته گلم

اماازمن به تونصیحت میدونوخالی نکن براشون یکم صبورترباش آخرش اونی که سیاه میشه خودشونن 

سلام دوستای مهربون شبتون بخیر

از فردا چله ی سوره فجر داریم که به سوره امام حسین معروفه و به ۴۰ نفر نیاز داریم

خوشحال میشم تو تاپیکم ببینمتون خانم های زیبا ❤🌹

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7019461/چله-ی-سوره-فجر-از-۱-محرم-۴۰-نفر-بیاین-عزیزانم?

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
دوست داشتنت فایده نداره فداتشم اگه اون دوستت داشت اذیتت نمیکرد یوقت عکس واستوری غم نذاری خودتو پیششو ...

قربونتون برم من تمام سعیمو میکنم ک شاد باشم میسپارمشون ب خدا از خدا میخوام شر همه ی کسایی ک زندگی ادمارو خراب میکنن از رو زمین کنده بشه 

از عذاب کشیدن عزیزدلم عذاب میکشم

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            
پیری به سن نیست به دلیه که شکسته گلم اماازمن به تونصیحت میدونوخالی نکن براشون یکم صبورترباش آخرش او ...

اگ میموندم سیمکارتمو عوض میکرد بهم گف تو گوشیت شنود میزارم پرینت حسابتم میگیرم بفهمم با بابا و داداشت حرف زدی حسابتو میرسم در اتاقو روت قفل میکنم التماسم کنی

منم18 سالمه احساس میکنم یه پیر 80 سالم انقد که از زندگی خستم فقط دلم میخواد بمیرم🥺

خدانکنه شما چرا ؟