2777
2789

سلام عزیزان دلم شب تون بخیر 🧡

همون طور که میدونید سوره فجر به سوره امام حسین معروف هست و فردا هم که محرم شروع میشه یعنی ماه امام حسین

بیاین باهم چله ی سوره فجر بگیریم برای حاجت روایی تک تک تلاوت کننده گان که ان شاءالله به حق امام حسین ع هممون حاجت روا بشیم تا اخر چله 🤲🏻💝

چله اینجوری هست که ما ۴۰ نفر جمع میشیم و هرروز به نیت حاجت روایی اون فرد سوره فجر رو میخونیم . اسم هرکسی هم نام کاربری ش هست مثلا من : دختر مامان بابام

دوستان عزیزم لطفا تاپیک بزنید و لینک تاپیک من رو بزارین که زودتر ۴۰ نفر کامل بشیم تا به امید خدا از فردا تلاوت سوره فجر رو شروع بکنیم 💗

بنده هر روز هرساعتی که بتونم تاپیک میزنم و ۴۰ نفر رو تگ میکنم که بگن تلاوت کردند .

هرکسی که میخواد شرکت بکنه کامنت بزاره و نام کاربری ش رو بنویسه و من هم لیست ۴۰ نفر رو از اولین کسانی که کامنت گذاشتن شروع میکنم .

💞🌸 اول از همه برای حاجت روایی خودتون یه صلوات بفرستید 🌸💞

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به تاپیک اخر من دعوت شدی😍🌷به جمع امام حسینی ما بیا خوشحال میشیم میزبانتون باشیم

رفتم عزیزم 😍😍🌹🌹🌹

دختر مهربوون ۲🤚🏻🙃

خیلی هم خوب 😍

حاجت روا باشی گلم

میشه چند تاپیک بزنی و همه رو دعوت کنی به تاپیکم که زودتر ۴۰  نفر بشیم؟ 😍😍

خیلی هم خوب 😍 حاجت روا باشی گلم میشه چند تاپیک بزنی و همه رو دعوت کنی به تاپیکم که زودتر ۴۰&nb ...

باشه عزیزم 🙃دوستامو تگ میکنم 

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
شما رو به اسم anahita مینویسم  حاجت روا باشین 😍

آنی بنویسید لطفا🥰

عضو گروه رز صورتی🌸وزن شروع ۵۸🌸وزن هدف ۵۳ 🌸اگه تونستین و به هر حیوونی مثل سگ و گربه خیابونی 🥺کمک کردین...لطفا بهم بگین که بهتون هدیه معنوی بدم⁦⁦⁦⁦⁦⁦⁦💜
ممنون که اومدی  خوشحالم میزبانت بودم  بفرما چایی مجازی☕️  اجرت با امام زمان  دوس ...

خیلی ممنون خوش‌مزه بود 😂