2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 182 پست
یه عزیز

دلتنگی واقعا سخته ایشالا هر چه زودتر عزیرتونو ببینین

گیریم ک باخته ام اما کسی جرات ندارد ب من دست بزند یا از صفحه ی بازی بیرونم بیندازد شوخی ک نیست من شاه شطرنجم تخریب میکنم انچه را ک نمیتوانم باب میلم بسازم ارزو طلب نمیکنم ارزو میسازم
بخاطر کرونا همش توی خونه ایم دیگه🙈🥺💔

روزی چهل هزار نفر میگیرن خدا بهمون رحم کنه

گیریم ک باخته ام اما کسی جرات ندارد ب من دست بزند یا از صفحه ی بازی بیرونم بیندازد شوخی ک نیست من شاه شطرنجم تخریب میکنم انچه را ک نمیتوانم باب میلم بسازم ارزو طلب نمیکنم ارزو میسازم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچوقت درک نمیکنن وقتی گلایه میکنی یعنی کاسه صبرت لبریز شده امیدوارم بیاد از دلتون دراره 

خداازش نگذره جدیداخیلی حرفای سردی بهم میزنه واقعادلم شکسته کاش یکم جای خواهرومادرش هوای منوداشت

خداازش نگذره جدیداخیلی حرفای سردی بهم میزنه واقعادلم شکسته کاش یکم جای خواهرومادرش هوای منوداشت

من چی بگم ک سه روز رفتم سرزندگیم یه چشمم اشک یه چشمم خون بابام اومد دنبالم اومدم اینجا میخوام طلاق بگیرم باورت میشه مامانش بگ زنتو بکش میکشه امیدوارم این بلا سر خواهر خودشونم بیاد تا بفهمن چ عذابی بهمون میدن

انشاالله هرچه زودتر خوب شن مریضی ازتون دور بشه ب حق این شب خیلی ناراحت شدم زندگی شده پر از نامردی

سلامت باشی دوست عزیز.دو جز قران امشب خوندم ولی انگار روزمین نیستم ..چه کنیم دنیاازاول باماسرناسازگاری داشته 😢

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
😔💙ممنون

عزیزین

من چی بگم ک سه روز رفتم سرزندگیم یه چشمم اشک یه چشمم خون بابام اومد دنبالم اومدم اینجا میخوام طلاق ب ...

الهی عزیرم چراآخه؟چراانقدزودبه بن بست خوردید؟؟

مطمئنم یه سرماجرامادر وخواهرشن

سلامت باشی دوست عزیز.دو جز قران امشب خوندم ولی انگار روزمین نیستم ..چه کنیم دنیاازاول باماسرناسازگار ...

قبول باشه عزیزم براتون دعا میکنم حتما منم مادرم مریض بود درک میکنم چقد میتونه سخت باشه؛من معتقدم دنیا بالاخره روی خوششو بهمون نشون میده فقط نمیدونم چرا خوشیامون ب فاصله پلک زدن میگذره و بدبختیامون عمرمونو ازمون میگیرم 

مشاوره نرفتی گلم

ن اصلا مهلت پیدا نکردم تایپک قبلیمو بخونید میتوجه میشید هنوز تو شوکم انگار دیگ هیچ حسی ندارم دلم میخواد گریه کنم ولی دیگ حتی اشکامم خشک شدن

الهی عزیرم چراآخه؟چراانقدزودبه بن بست خوردید؟؟ مطمئنم یه سرماجرامادر وخواهرشن

اره بخدا جلو من پرش میکنن بهش میگن بابا و داداشش پرش میکنن دوستاش پرش میکنن اونم ریخت سد من گوشیمو گرف ب دوستام فوش دادبهم گف با بابات قطع رابطه کن کلیدخونرو بهم نداد مامانش کله خونمو ب سلطیقه خودش چید تا حرف میزدم میگفت هرچی مامانم گف بگو چشم من بهت میگم چیکار کن چیکار نکن ادمت میکنم

اره بخدا جلو من پرش میکنن بهش میگن بابا و داداشش پرش میکنن دوستاش پرش میکنن اونم ریخت سد من گوشیمو گ ...

واقعامتاسفم تادیرنشده تکلیفتوباهاش روشن کن نزارازالان زور بگیره بهت

من شوهرم سربه راه بوداولاازبس خونوادش دم گوشش خوندن چراکمک میکنی؟زن نبایدنظربده!و... کلاازدستم دررفته دیگه بهم بی احترامی میکنه منم ناچارشدم مث خودش

الهی ک خیرنبینن.پدرت پشتت هست طلاق بگیر جوانیت حیف نیست 

الهی امین خدا جوابشونو بده هنوز دلم دوسش داره با اون همه اذیتاش ؛اره پشتمه ولی من انگار شرمنده ام ناامیدم