2777
2789
عنوان

من و زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1266 بازدید | 101 پست
اهان پس فكر كردن بچه اى مبخوان سوار سرت بشن مثلا همونجور كه دوست داره برده بارت بيارن توروقران مهرت ...

ایندم تباه شده مگ ن خاک تو سرم شد

گیریم ک باخته ام اما کسی جرات ندارد ب من دست بزند یا از صفحه ی بازی بیرونم بیندازد شوخی ک نیست من شاه شطرنجم تخریب میکنم انچه را ک نمیتوانم باب میلم بسازم ارزو طلب نمیکنم ارزو میسازم

ببخشید این آدم فقط به درد زباله دونی میخوره بندازش دور، شوهر کردی، زندان که نرفتی اینا دیگه چه رفتارهاییه!! اصلا برنگرد و مهریه  رو بزار اجرا! سند ازدواج تو ببر همون دفتر خونه ای که اقاتون ثبت شده چند روز بعد از اومدن پیامک برو اجرای ثبت کارها شو پیگیری کن! نیاز به وکیل هم نداری خیلی هاشون فقط پول میگیرن، ولی سوالاتو جمع کن برو پیش یه وکیل یا مشاور حقوقی فقط مشاوره بگیر

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا دوست دارم درکنار دوست ای خوبم به وزن دل خواهم برسم ، شروع از ۱۴۰۰/۱۰/۰۴ ، وزن اولیه ۷۳/۵، هدف نهایی ۶۰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره عزیزم فقط گولش نخور اخه دختر چیت کمه ک ایقد حقارت رو تحمل‌میکنی!

بخدا تو زندگیم بابام هیچی واسم کم نزاشته چهارساله مادرم فوت شده بابام بخاطر من حتی ازدواجم نکرده تو خونه از گل کمتربهم نمیگن با دوستام هرجا میخواستم میرفتم هرچی میخواستم میخریدن دوسش داشتم ابن عوضیو فک کردم دوسم داره گفتم خالمهاز خونه مامانمه در حقم بد نمیکنه نمیدونستم اینطوری قراره تو اوج جوونیم پیرم کنه

گیریم ک باخته ام اما کسی جرات ندارد ب من دست بزند یا از صفحه ی بازی بیرونم بیندازد شوخی ک نیست من شاه شطرنجم تخریب میکنم انچه را ک نمیتوانم باب میلم بسازم ارزو طلب نمیکنم ارزو میسازم
ایندم تباه شده مگ ن خاک تو سرم شد

اصلا هم تباه نشده اصلا ! تو خیلی جوونی! برو درس بخون و سرکار برو! اینده ات با وجود این آدم تباه میشه!

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا دوست دارم درکنار دوست ای خوبم به وزن دل خواهم برسم ، شروع از ۱۴۰۰/۱۰/۰۴ ، وزن اولیه ۷۳/۵، هدف نهایی ۶۰
ببخشید این آدم فقط به درد زباله دونی میخوره بندازش دور، شوهر کردی، زندان که نرفتی اینا دیگه چه رفتار ...

خیلی ممنونم لطف کردین در حقم بخدا از صبه میگم خدا لعنتم کنه زندگی خودمو تباه کردم هیچ ابروی بابا و داداشمم بردم چقد بابام گف این مرد زندگی نیس گفتم دوسش دارم بابا داداشم بخاطر دل من بابامو راضی کردگف تو فقط خوش باش بخند همین واسه منو بابا بسه

اصلا هم تباه نشده اصلا ! تو خیلی جوونی! برو درس بخون و سرکار برو! اینده ات با وجود این آدم تباه میشه ...

دیپلممو گرفتم کنکور ثبت نام کردم نزاشت کنکور بدم کلاس زبان میرفتم دوره معلمی بودم شش ماه دیگ میخوندم تدریس میکردم اونم نزاشت برم 

برو شکایت کن بگو مادرش اینا دخالت میکنن کلیدی ندادن دستت  بعد میتونی جهیزیه تو جم کنی بیاری ال ...

داداشم گف همین کارو میخواد کنه خیلی میترسم از همه چی از اینده ای ک معلوم نیس توش چ اتفاقی قراره برام بیفته از حرف مردم

از دوست‌داشتنی سواستفاده کرده بندازش بیرون از قلبو زندگیت

عقلم میگ دوست نداره میگ همه زندگیتو ازت گرفته دلم میگ مگ همونی نبود ک ارزوت بود بشه مرد خونت خدا لعنتم کنه ک ب حرف بابام گوش نکردم 

داداشم گف همین کارو میخواد کنه خیلی میترسم از همه چی از اینده ای ک معلوم نیس توش چ اتفاقی قراره برام ...

حرف مردم برات زندگی نمیشه دلخوشی نمیشه باید بی تفاوت باشی

پشتت که گرمه دیگه چی میخوای فک کنخدابیامرزه مادرتو مگه ۴سال باهات نبود و رفت،اینم انگار رفته به تلاش کن درس بخون دیگم به ازدواج فک نکن تا وقتی که رو پا خودت بتونی بایستی 

خدایا شکرت
عزیزم جهیزیه ات رو بیار حتما بعدشم مهریه اتم بگو مثلا ۱۰۰میلیون ۲۰۰میلیون بهت بدن

314تا سکه س اونشکلی ک خوشبحالش میشه

حرف مردم برات زندگی نمیشه دلخوشی نمیشه باید بی تفاوت باشی پشتت که گرمه دیگه چی میخوای فک کنخدابیامر ...

اره واقعا راست میگین نبود مامانمو تحمل کردم خدا بهم طاقت تحمل این یکیم بده