2777
2789
عنوان

من و زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1266 بازدید | 101 پست
خب اشتباه کردی عزیزه من،ازروزی که عقدمیکنی دیگه وظیفه شوهرته همینجوری کردی که هوا برش داشته وفکرکرده ...

بابام تو روز بله برون گفته بود من همه جوره هوای دخترمو دارم اونم هی میگف مگ بابات اینطوری نمیگف حالا برات خرج کنه بهترین جهیزیه رو برات بخره واقعا خریت کردم واسه ادمی ارزش قائل شدم ک بویی از انسانیت نبرده بود فک میکرد همش وظیفمه

گیریم ک باخته ام اما کسی جرات ندارد ب من دست بزند یا از صفحه ی بازی بیرونم بیندازد شوخی ک نیست من شاه شطرنجم تخریب میکنم انچه را ک نمیتوانم باب میلم بسازم ارزو طلب نمیکنم ارزو میسازم
بابام تو روز بله برون گفته بود من همه جوره هوای دخترمو دارم اونم هی میگف مگ بابات اینطوری نمیگف حالا ...

ولله امضات که نشون میده دختر ضعیفی نیستی ،،قوی باش نه بی احترامی کن نه ازحقت بگذر 

اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولله امضات که نشون میده دختر ضعیفی نیستی ،،قوی باش نه بی احترامی کن نه ازحقت بگذر 

ن نیستم وقتی تونستم با مرگ مادرم کنار بیام این یکی ک جای خود داره فقط ادم بعضی جاهاکم میاره هنوز اون ته ته های دلم دوسش دارم حتی خودمم نمیخوام باور کنم 

گیریم ک باخته ام اما کسی جرات ندارد ب من دست بزند یا از صفحه ی بازی بیرونم بیندازد شوخی ک نیست من شاه شطرنجم تخریب میکنم انچه را ک نمیتوانم باب میلم بسازم ارزو طلب نمیکنم ارزو میسازم
ن نیستم وقتی تونستم با مرگ مادرم کنار بیام این یکی ک جای خود داره فقط ادم بعضی جاهاکم میاره هنوز اون ...

خدارحمت کنه مادرتو عزیزم.زمونه ی بدی شده آدم دیگه به بچه ی خودشم نمیتونه اطمینان کنه چه برسه به بقیه

اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج
حالا غصه نخور یا آدمش کن برگرد یا جداشو عمرو جوونیتو حیف نکن دختر

فعلا ک منتظرم چون فامیله خاله دایی همشون بهم زنگ میزنن

خدارحمت کنه مادرتو عزیزم.زمونه ی بدی شده آدم دیگه به بچه ی خودشم نمیتونه اطمینان کنه چه برسه به بقیه

احساسی تصمیم نگیر که بعدا خدایی نکرده پشیمون شی منطقی باش فکرآیندتوبکن 

اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج

قربونتون برم سلامت باشید؛اره واقعا ادم وقتی خودش ب خودش بدی میکنه از بقیه چ انتظاری میتونه داشته باشه

احساسی تصمیم نگیر که بعدا خدایی نکرده پشیمون شی منطقی باش فکرآیندتوبکن 

منطقم میگ جداشو اون برات مرد نمیشه ولی احساسم میگ بمون میگ همونی نیس ک شبا گریه میکردی واسه بدست اوردنش حالا میخوای بگذری ازش

اگه میتونی شرط بزار که مستقل شی 

اره بابا و داداشمم همینو میگن 

قربونتون برم سلامت باشید؛اره واقعا ادم وقتی خودش ب خودش بدی میکنه از بقیه چ انتظاری میتونه داشته باش ...

فداتشم عزیزم مراقب خودت باش ،اصلا غصه نخورمیگذره این روزا ولی توروخدا تا به ثبات نرسیدی توزندگیت بچه نیار دخترم

اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج
فداتشم عزیزم مراقب خودت باش ،اصلا غصه نخورمیگذره این روزا ولی توروخدا تا به ثبات نرسیدی توزندگیت بچه ...

چشم خیلی ممنونم ازتون