2777
2789
عنوان

من و زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1266 بازدید | 101 پست
خب قبل ازدواج مگه شناختی نداشتی ازش

داشتم فامیل بود حتی یه مدت باهاش دوست بودم بعد عقد کلا عوض شد یه ادم دیگ شد از موضوع خرید حلقه شروع شد تا جهیزیه ک میگف هرچی من میگمو باید بخری اگ اونی ک میگف نمیخریدم دعوا میکرد فحش میداد 

گیریم ک باخته ام اما کسی جرات ندارد ب من دست بزند یا از صفحه ی بازی بیرونم بیندازد شوخی ک نیست من شاه شطرنجم تخریب میکنم انچه را ک نمیتوانم باب میلم بسازم ارزو طلب نمیکنم ارزو میسازم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب الان عقد یارازدواج کردی 

عقدم ولی بخاطر کرونا گفتن بریم سر زندگیمون اگ شد عروسی بگیریم نشد بریم مشهد ک من رفتم سر سه روز برگشتم چون واقعا نمیتونستم تحمل کنم 

گیریم ک باخته ام اما کسی جرات ندارد ب من دست بزند یا از صفحه ی بازی بیرونم بیندازد شوخی ک نیست من شاه شطرنجم تخریب میکنم انچه را ک نمیتوانم باب میلم بسازم ارزو طلب نمیکنم ارزو میسازم
ازش نپرسیدی علت ابن همه تغییر رفتارش چیه 

میگ خانوادت اون انتظار داشت هرچی ک گفتو واسه جهیزیه بخرم من همیشه خدا با بابام دعوا داشتم ک اون ن اینو بگیریم گریه میکردم بعضی جاها نمبتونستم بابامو راضی میکنم بقیه رو میدیدم ک راحت دارن جهیزیه میخرن شوهراشون بهشون مبگن اینو نخریدی اشکال نداره سر زندگی میخریم ولی اون انگار فقط میخواست وسیله های زندگیش تکمیل باشه و این وسط یه زنیم داشته باشه فقط خدا میدونه ک سر هر وسیله چقدر گریه میکردمو غصه میخوردم میگ دلیل این رفتاراش اوناس 

یعنی اینقدر ظاهر بین و پولکی !؟ خب تو ک ب دل اون خربدی وسایل پس چرا بازم این رفتار میکنه باهات

اره بخدا همینطوری؛ن خیلی چیزارو نتونستم نشد ک بابامو راضی کنم حتی بخاطرش دعوا شد بین خونواده منو اون ک بعدش بازم دخالت میکرد میگف اینو بخر اونو بخر اما من دیگ نمیگفتم چی میخرم 

یعنی اینقدر ظاهر بین و پولکی !؟ خب تو ک ب دل اون خربدی وسایل پس چرا بازم این رفتار میکنه باهات

بهش میگفتم منوبخاطر وسیله میخوای میگف اره قدیم نیس ک فقط دوست داشتن باشه مامانش میگف همه عروس و دامادا باهم میرن جهیزیه میخرن ولی من حتی یه نفرم ندیدم ک اینطوری باشن 

واای دختر شوهرت خیلی دهن بینه ولوس ،،ازاونا که با حرف مامانشون زنشونو کتک هم میزنن قید این زندگی رو بزن سفت ومحکم وایستا بگو مهرمو میخوام اسم طلاق نیار الان فقط بگو مهرمو میخوام اگه مهرت عندالمطالبه باشه

اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج
واای دختر شوهرت خیلی دهن بینه ولوس ،،ازاونا که با حرف مامانشون زنشونو کتک هم میزنن قید این زندگی رو ...

اره بخاطر حرف مامانش زد منو مامانش گف دوستش پرش میکنه زنگ زد بدوستم فوش ک دیگ بهم زنگ نزنه ؛عندالمطالبه س 314تا

بدون اینکه بهش بگی برو مهرتو بزار اجرا ،،بگو طلاق نمیخوام مهرموبده اونوقت آدم میشه 

باورت میشه من تو این یسال و خورده ای ک زن عقدیش بودم پولایی ک خرج میکردم بره لباس خریدنم بیرون رفتنم هرچیزی از بابام میگرفتم روم نمیشد ب اون بگم اونم اصلا نمیگف ک بیا بهت بدم برعکس همش میگف از بابات بکن 

باورت میشه من تو این یسال و خورده ای ک زن عقدیش بودم پولایی ک خرج میکردم بره لباس خریدنم بیرون رفتنم ...

خب اشتباه کردی عزیزه من،ازروزی که عقدمیکنی دیگه وظیفه شوهرته همینجوری کردی که هوا برش داشته وفکرکرده کیه

اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج