2777
2789
عنوان

من و زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1266 بازدید | 101 پست
چن سالته

هنوزم 18سالموتموم نکردم 

گیریم ک باخته ام اما کسی جرات ندارد ب من دست بزند یا از صفحه ی بازی بیرونم بیندازد شوخی ک نیست من شاه شطرنجم تخریب میکنم انچه را ک نمیتوانم باب میلم بسازم ارزو طلب نمیکنم ارزو میسازم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنوزم 18سالموتموم نکردم 

اهان پس فكر كردن بچه اى مبخوان سوار سرت بشن مثلا همونجور كه دوست داره برده بارت بيارن

توروقران مهرتو بذار اجرا بهش برنگردى هاااا كه بدتر سرت مياره خودتو نجات بده برادر دارى خداروشكر كن با پدرت پشتتن فقط طلاق

واى خداى من من روزى هزار بار خودمو نفرين ميكنم چرا ازدواج فاميلى نكردم تا مادرشوهرم به سرم نده والا ...

اره بخدا بدتره بهم میگ تو اگ بابا و داداشتو از مسرم بیشتر دوسداری قرآن بدونه با تو خاک چشاتو پر کنه بهم میگن بابات دعات کرده ک اونارو دوس داشته باشی وگرنه چون واست جهیزیه مارک نخریدن بایدباهاشون قطع رابطه کنی ادم مگ میتونه از پدرش بگذره

گیریم ک باخته ام اما کسی جرات ندارد ب من دست بزند یا از صفحه ی بازی بیرونم بیندازد شوخی ک نیست من شاه شطرنجم تخریب میکنم انچه را ک نمیتوانم باب میلم بسازم ارزو طلب نمیکنم ارزو میسازم
میگفتم ب خونوادش کار ندارم خودشک میخوام ولی خداشاهده اصلا انگار من نبودم همش از بابا و داداشم بد میگ ...

خیلی بی شرفه 

حتما با وکیل مشورت کن فردا نگه بدون اجازه من از خونه رفت 

فکر کنم همینجوری از خونه برن به ضرر زنه 

باز اگه کاربرا اطلاعات دارن بگن یا از وکیل بپرس جواب درست حسابی بدی

ببخشید گوه خورده مرتیکه عوضی  برو خونه بابات بمون خواهرم  از این مردم طلاق بگیر  خ ...

الان خونه بابامم ساعت هشت و نیم اومد دنبالم اوردم حتی کلید خونه رو ندادن بهم چون میگفتن تو تنها و بدون اجازه جایی نمیری کلید میخوای چیکار

الان خونه بابامم ساعت هشت و نیم اومد دنبالم اوردم حتی کلید خونه رو ندادن بهم چون میگفتن تو تنها و بد ...

چرااااا برگشتیییی

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
فقط حماقت نکن برنگرد پیشش قدر خودتو بدون طلاق بگیر برو مسافرت دوست جدید پیدا کن خوش باش این برات شوه ...

دوست صمیمیم بهم زنگ زدمادرش گف دوستاش بهش یاد میدن ک چطوری زرنگ باشه ب زور گوشیمو گرف زد تو گوشیم زنگ زد بدوستم گف دیگ بهش زنگ نزنید خدا لعنتش کنه تو اوج جوونیم بدبختم‌کرد

فقط حماقت نکن برنگرد پیشش قدر خودتو بدون طلاق بگیر برو مسافرت دوست جدید پیدا کن خوش باش این برات شوه ...

سیاهه جهیزیه رو دارم با اون میتونم برگردونم ؟

چرااااا برگشتیییی

برنگشتم جمعه خودم با جهیزیم رفتم گفتن چون‌کدوناس برن شر زندگیشون تو سه روز این همه بلا سرم اوردن انقدر التماس بابامینارو کردم ک دعوانکنن خودشون تو دردسر میفتن قانونی پیش بریم صل ک‌کسی نبود بابام‌اومد دنبالم اوردم خونه خودش