2777
2789
عنوان

غسل جنابت

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 33 پست
ی بار غسل کنه کافیه...و اینک اگر تو خواب ار شده غسل بهش واجب میشه و گرنه خیر

ممنون تشکر

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پس تنها نیستم ! لعنت به این خوابها🥴

خخخخخ نه تنها نیسی

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

پس تنها نیستم ! لعنت به این خوابها🥴

مجردي؟

از سيه كاري شمران و يزيدان فرياد!                                                                                               ياحسين بن علي                                                                                                                      همتت همزه حق جويان باد!                                                                                                           (هوشنگ ابتهاج)
مجردي؟

من متاهلم 

مرجع دین 

خواب رابطه لزوما باعث وجوب غسل نمی شه...اگر کسی تو خواب ار ضا شد یعنی در واقعیت(ن در خواب) میل جنسیش تموم شد و بدنش کرخت شد و رطوبت ازش خارج شد (و بقیه ی ش رایط ار شدن)اونموقع است ک غسل بهش واجب میشه

من متاهلم 

نه در جواب اون كاربر گفتم

از سيه كاري شمران و يزيدان فرياد!                                                                                               ياحسين بن علي                                                                                                                      همتت همزه حق جويان باد!                                                                                                           (هوشنگ ابتهاج)
نه در جواب اون كاربر گفتم

اهوم

اره 😅. گومبولی جون من کاربری خودم همین تاریخ بود ۱۰روزبعداز عضویت شما هه حیف ترکید

ای بابا !

فدای یه تار موی افتادت خواهر

با نی نی یار  مذاکره کردید ؟  شاید کاربری تونو برگردونن 😓

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....