2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 36 پست
منم نامنظم بودم متفورمین و لتروزول مصرف میکردم .روز موعدم زدم مثبت شد

نا منظم بود پریودات مثل من ؟ بعد از چه مدت اقدام باردار شدی؟ کی تستت مثبت شد؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی امید نداشته باشم اصلا؟

پیش اومده که بعضی ها بعد از یه هفته تأخیر هم باردار شدن،ولی اگه کمتر امید داشته باشی کمتر میخوره تو ذوقت گلم،ببین اگه اینستا داری پیجbardari.irرو فالو کن،لایو مربوط به تنبلی تخمدان و اصلاح سبک زندگیشو ببین،میبینی چطور راحت باردار میشن

نا منظم بود پریودات مثل من ؟ بعد از چه مدت اقدام باردار شدی؟ کی تستت مثبت شد؟

ارع من نامنظم بودم با آمپول پریود میشدم از روز دوم قرص میخوردم لتروزول .در طول ماه هم برای کیست و‌چربی سوزی متفورمین

ابدولله ماننسی حسینا.
سابقه تاخیر انداختن داشتی؟ دیروز یکی ۳هفته بود عقب انداخته بود رفت ازمایش داد منفی بود 

عزیزم ی همفکری میدی بهم من هفت هفتمه از دیروز زیر دلم درد میکنه قبلا هم بودا ولی ی کم حساس شدم دکترم گفت طبیعیه ولی میترسم

و اینکه قرص تیرویید میخورم تاثیر رو هوش بچه نمیذاره؟ میدونی شما؟

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

عزیزم ی همفکری میدی بهم من هفت هفتمه از دیروز زیر دلم درد میکنه قبلا هم بودا ولی ی کم حساس شدم دکترم ...

منم تیروئید مصرف میکنم تاسیری نداره در صورتیکه زیر نظر پزشک متخصص داخلی قرص مصرف کنی

منم تیروئید مصرف میکنم تاسیری نداره در صورتیکه زیر نظر پزشک متخصص داخلی قرص مصرف کنی

زیر نظر دکتر، دورورزه فهمیدم تیرویید دارم و ومیخورم ولی نگرانم اخه قبلش نمیخوردم

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز