2777
2789
عنوان

کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 81 پست
یعنی هواپیما و جن صداشون یکیه؟!برو بگیر بخواب دختر خوب ی کولری چیزی احتمالا خرابه خوب کار نمیکنه صدا ...

مثل هواپیما بود مثل خر خر موتور 

اشکم درومده دیوار پشت سرم همین الان صدا کرد 

دارم میلرزم 

چیکارکنمم 

به خدا راست میگم شاید توهم یاشه . کسی توهم اینجوری ممکنه بزنه

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

مثل هواپیما بود مثل خر خر موتور  اشکم درومده دیوار پشت سرم همین الان صدا کرد  دارم میلرز ...

واقعا از صداها نترس هر چیزی میتونه باشه تو دنیای امروزی هر چیزی میتونه باشه خودت رو مشغول نکن با این فکرها

مثل هواپیما بود مثل خر خر موتور  اشکم درومده دیوار پشت سرم همین الان صدا کرد  دارم میلرز ...

داری تلقین میکنی به خودت . خیلی فکر کردی بهش همه چیزای ترسناکو جذب کردی .. بیخیال شو چن دیقه اونا هم میرن

هیچکس از اخرین خداحافظی با خبر نیست باهم مهربان باشیم
نه ولی تو اتاقم تنهام

چیزی شد جیغ بزن بقیه رو خبر کن نکه اینکه جو بگیرتت حس کنی قهرمانی صدایی هم اومد مثل این فیلم ترسناکا جوگیر نشو نرو سمتش بقیه رو صدا کن

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

واقعا از صداها نترس هر چیزی میتونه باشه تو دنیای امروزی هر چیزی میتونه باشه خودت رو مشغول نکن با این ...

الان پرنده پر نمیزنه 

شهرمون هم خلوته لب جاده هستیم الان ۵ دقیقه یبار ماشین رد میشه تو سکوت هستم 

انگار یه حالیم امشب انگار یکی زل زده بهم

الان پرنده پر نمیزنه  شهرمون هم خلوته لب جاده هستیم الان ۵ دقیقه یبار ماشین رد میشه تو سکوت هس ...

اینقدر بهش فکر کردی شده ملکه ذهنت نگران نباش گیرم اصلا جن چکارت میخواد بکنه ؟نترس فقط آیت الکرسی بخون 

وایییی دوباره صدای مثل بال زدن میاد 

چیزی دیدی چیزی شد جیغ بزنی ها نکه جو بگیرتت به صدا هام هم توجه نکن خیلی میترسی پاشو برو پی بقیه لامپا و اینا هم روشن بزار

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

چیزی دیدی چیزی شد جیغ بزنی ها نکه جو بگیرتت به صدا هام هم توجه نکن خیلی میترسی پاشو برو پی بقیه لامپ ...

اصلا قفل شدم میترسم پاشم 

فقط. انگشتمو تکون میدم تایپپ کنم

اصلا قفل شدم میترسم پاشم  فقط. انگشتمو تکون میدم تایپپ کنم

قفل نشو جمع کن خودت 😑 نمیخوام بترسونمت ولی خدایی نکرده بلایی سرت میادا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز