wolf_2020 مدیر عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 923 عنوان کمک | مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 81 پست از سر شب یه صداهایی میشنوم مثل صدای هواپیما ولی گوش خراش و یه جووری بعد دقیق گوش میدم چیزی نیسترفتم تو حیاط نیم ساعت قبل صدای راه رفتن پشت سرم شنیدم الانم تو اتاقم هی یه چیزایی میبینم چیکار کنم خوابم نمیبره جن زده شدم .. 1400/05/18 | 04:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
wolf_2020 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 923 یعنی هواپیما و جن صداشون یکیه؟!برو بگیر بخواب دختر خوب ی کولری چیزی احتمالا خرابه خوب کار نمیکنه صدا ... مثل هواپیما بود مثل خر خر موتور اشکم درومده دیوار پشت سرم همین الان صدا کرد دارم میلرزم چیکارکنمم به خدا راست میگم شاید توهم یاشه . کسی توهم اینجوری ممکنه بزنه
saratwin عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 3675 به خدا که نه جن ترس داره نه چیز دیگه فقط باید از آدمیزاد دوپا ترسید
wolf_2020 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 923 ای وای برو آب و اینا بیار کنار دستت بلند نشی قرآنم کنار دستت بزار تنهایی خونه؟ نه ولی تو اتاقم تنهام
saratwin عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 3675 مثل هواپیما بود مثل خر خر موتور اشکم درومده دیوار پشت سرم همین الان صدا کرد دارم میلرز ... واقعا از صداها نترس هر چیزی میتونه باشه تو دنیای امروزی هر چیزی میتونه باشه خودت رو مشغول نکن با این فکرها
m_hope عضویت: 1400/05/14 تعداد پست: 3248 مثل هواپیما بود مثل خر خر موتور اشکم درومده دیوار پشت سرم همین الان صدا کرد دارم میلرز ... داری تلقین میکنی به خودت . خیلی فکر کردی بهش همه چیزای ترسناکو جذب کردی .. بیخیال شو چن دیقه اونا هم میرن هیچکس از اخرین خداحافظی با خبر نیست باهم مهربان باشیم
زندانبان_بستنی_۱۴ عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 17357 نه ولی تو اتاقم تنهام چیزی شد جیغ بزن بقیه رو خبر کن نکه اینکه جو بگیرتت حس کنی قهرمانی صدایی هم اومد مثل این فیلم ترسناکا جوگیر نشو نرو سمتش بقیه رو صدا کن به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک
saratwin عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 3675 الان کم کم وقت نماز هست نماز بخون بعدم ی اعوذبالله من الشیطان رجیم بگو و آیت الکرسی بخون بخواب
wolf_2020 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 923 واقعا از صداها نترس هر چیزی میتونه باشه تو دنیای امروزی هر چیزی میتونه باشه خودت رو مشغول نکن با این ... الان پرنده پر نمیزنه شهرمون هم خلوته لب جاده هستیم الان ۵ دقیقه یبار ماشین رد میشه تو سکوت هستم انگار یه حالیم امشب انگار یکی زل زده بهم
saratwin عضویت: 1398/05/17 تعداد پست: 3675 الان پرنده پر نمیزنه شهرمون هم خلوته لب جاده هستیم الان ۵ دقیقه یبار ماشین رد میشه تو سکوت هس ... اینقدر بهش فکر کردی شده ملکه ذهنت نگران نباش گیرم اصلا جن چکارت میخواد بکنه ؟نترس فقط آیت الکرسی بخون
wolf_2020 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 923 چیزی شد جیغ بزن بقیه رو خبر کن نکه اینکه جو بگیرتت حس کنی قهرمانی صدایی هم اومد مثل این فیلم ترسناکا ... وایییی دوباره صدای مثل بال زدن میاد
wolf_2020 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 923 اینقدر بهش فکر کردی شده ملکه ذهنت نگران نباش گیرم اصلا جن چکارت میخواد بکنه ؟نترس فقط آیت الکرسی بخو ... اگه جن نباشه چیحفظ نیستم
زندانبان_بستنی_۱۴ عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 17357 وایییی دوباره صدای مثل بال زدن میاد چیزی دیدی چیزی شد جیغ بزنی ها نکه جو بگیرتت به صدا هام هم توجه نکن خیلی میترسی پاشو برو پی بقیه لامپا و اینا هم روشن بزار به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک
wolf_2020 مدیر استارتر عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 923 چیزی دیدی چیزی شد جیغ بزنی ها نکه جو بگیرتت به صدا هام هم توجه نکن خیلی میترسی پاشو برو پی بقیه لامپ ... اصلا قفل شدم میترسم پاشم فقط. انگشتمو تکون میدم تایپپ کنم
زندانبان_بستنی_۱۴ عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 17357 اصلا قفل شدم میترسم پاشم فقط. انگشتمو تکون میدم تایپپ کنم قفل نشو جمع کن خودت 😑 نمیخوام بترسونمت ولی خدایی نکرده بلایی سرت میادا به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک