2821
2789
عنوان

بارداری

130 بازدید | 22 پست

سلام.یکساله دراقدام واسه حاملگی هرماه میرم سنو وزمان تخمک گذاریمم دقیق میدونم دوهفته پیش عکس رنگی گرفتم واقدام کردم اماخیلی افسرده وناراحتم.علائمم باهمیشه فرق داره دکترم گفت چون عکس رنگی گرفتی این ماه علائمهات تغییرمیکنه کسی هست مشابه شرایط من بوده باشه واقعاکم اوردم

والا تجربه ی خودم ثابت کرده که هر چی بیشتر منتظر باشی استرست بالاتر میره و اقدام هات بی نتیجه میمونه ، بهش اصلا فکر نکن یا حتی ول کن اقدام سر تاریخ تخمک گذاری و فلان و بسار رو 

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام منم اینطوری بودم..مشکلی نداشتم ولی همش میرفتم چکاپ....عکس رنگی هم گرفتم..زماتی باردار شدم که دوماه بود بهش فکر نمیکردم...ذهنتو تخلیه کن..نامه بنویس بسپار به خدا

پروردگارا خودرا تقدیم تو میدارم..با من کن و از من ساز آنچه خود اراده کنی..آمین🙏

اینم بگم الان باردارم از فردا وارد ماه ۷ میشم..همش ترس و استرس دارم...شبا نمیخوابم خوب...میخوام بگم تو هر حالتی ما آدما حالمون بده....باید خودتو آروم نگه داری دور از استرس...زودتر باردار میشی عزیزم

من امروز موعدپریودم بوده ولی دیروز ترشحم رنگی بود همیهش بعدش سریع پری میاد ولی تاالان هیجی نمیاد فقط وقتی با دستمال نست یمکنم ترشحم سفیدنیست یه حوریه بعنی میشه باردارباشم تاحالااینحورنشدم نگیدبی بی بزار جون تازه موعدمه نشون نمیده۴سال اقدامم توورخدااگه کسی مثل من بوده بایدبگه حالم خوب بشه همش حالت پری دارم درددارم زیردلم ولی نمیشم همش انگار الان داره میادهی نگاه میکنم هیچی نیست

همه زندگیم دخترم و پسرم هستن خدایا بابتشون هزاران بار شکر گذارتم

اره واقعادردداشت اخه بهم نخندین دوست دارم اولین بچم پسرباشه ازبعدتخمک گذاری زیردلم وکمرم دردمیکنه چندروز هم دردعضله داشتم خیلی روزای سختی روگذروندم 

یه چیز دیگه ماهی که باردار شدم فقط ۳ بار نزدبکی داشتم...اصلا ربطی به روز تخمک گزاری و هر شب رابطه داشتن و اینا نداره عزیزم...برات دعا میکنم زودتر دامنت سبز بشه...الان پسرم تو شکمم تکون میخوره برات دعا کردم...استرس رو دور کن

من امروز موعدپریودم بوده ولی دیروز ترشحم رنگی بود همیهش بعدش سریع پری میاد ولی تاالان هیجی نمیاد فقط ...

احتمالابارداری ممکنه لکه لانه گزینی باشه 

کباب برگ جان من ماهی که باردار بودم همش علائم پریود داشتم و خونه تکونی عیدم داشتم...۶ روز گذشت نیمود بی بی زدم...توام صبر کن بعد بی بی بزن..به علائمها فکر نکن عزیزم

یه چیز دیگه ماهی که باردار شدم فقط ۳ بار نزدبکی داشتم...اصلا ربطی به روز تخمک گزاری و هر شب رابطه دا ...

خوشبحالت خدابرات نگهش داره هرروزگریه میکنم این یکسال خیلی درمان کردم اولش پلی کیست بودم بعدشم بخاطرنامنظمی وپیداکردن تخمک گذاری کلی اذیت میشم دوره هام34روزس واقعابه معجزه نیازدارم ساعتهااشک میریزم هرپسربچه ای میبینم اشکم سرازیرمیشه 

2790
2823
2791
2779
2792