2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 22 پست

انشالله هر کی نی نی میخواد به زودی به مراد دلش برسه...برای منم دعا کنید شبها خوب بخوابم..... زمانی که ما آدمها رها میکنیم بهش میرسیم...هر جیزی که باشه فرقی نمیکنه

پروردگارا خودرا تقدیم تو میدارم..با من کن و از من ساز آنچه خود اراده کنی..آمین🙏

استاتر جان اشتباه میکنی گریه میکنی...منم گریه میکردم..اعصابت خراب میشه دیرتر باردار میشی...منم الان چند وقته گریه میکنم ولی به خودم اومدم بهش فکر نمیکنم ..به بغل کردن نی نیم فکر میکنم...درکت میکنم ها ولی تجربه من اینه که بهش اصلا فکر نکن عزیزم....یهویی میبینی بارداری..

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینم بگم الان باردارم از فردا وارد ماه ۷ میشم..همش ترس و استرس دارم...شبا نمیخوابم خوب...میخوام بگم ...

کاش منم بارداربودم ونمیخوابیدم تهوع میداشتم فقط میشد انشالله ب خوشی بچتوبغل کنی

استاتر جان اشتباه میکنی گریه میکنی...منم گریه میکردم..اعصابت خراب میشه دیرتر باردار میشی...منم الان ...

اون روزام ک روحیم خوب بود بازم نشد میگن عکس رنگی احتمال بارداری روبالامیبره این ماه منتظرم بشم وگرنه دکترموعوض میکنم

سلامت باشی...مطمعنم توام همین روزا باردار میشی عزیزم...خبرشو به ما میدی..مطمعنم...اصلا بهش فکر نکن بابا...

من ۵ ماه بعد عکس رنگی باردار شدم...من مشکلی تو چکاپام کلا نبود..ولی بدون دلیل نمیشدم...دلیلش استرس بود فقط...همه ی دکترا یه جورین...صبر داشته باش و بسپار به زمان

سلامت باشی...مطمعنم توام همین روزا باردار میشی عزیزم...خبرشو به ما میدی..مطمعنم...اصلا بهش فکر نکن ب ...

خیلی امیددارم هرچندزودا ولی تست زدم منفی بودهنوز 9روز ازتخمک گذاریم گذشته ب تاریخ پریودیم خیلی مونده چون34روزم

لطفا بی خیال بی بی چک باش..بیخیال روزای تخمک گذاری باش....اصلا بهش فکر نکن تا زمانی که چتد روز عقب بندازی..همین

متم هر ماه بی بی میزاشتم و هرشب رابطه داشتم و خودمم نمیشتم تا صبح...ماهی که باردار شدم ۳ بار رابطه خودمم میشتم و راستی پیاده روی هم میکردم من اون موقع...ولی مهم اینکه ذهنت آروم باشه

2790
2823
2791
2779
2792