2789
عنوان

قباد شهرزاد....

4765 بازدید | 15 پست

داشتم تو اینستا میدیم 

بیچاره قباد چ قدر عاشق بود

ولی شهرزاد عاشق فرهاد.....

چ قدر تو حیاط ضایعش کرد خوردش کرد ک با فرهاد میخواد ازدواج کنه

میدوووونم فیلم قدیمیه من تازه دیدم😅

درست زمانی ک قباد و شهرزاد خوشحالن بزرگ اقا گند میزنه 😒

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درست زمانی ک قباد و شهرزاد خوشحالن بزرگ اقا گند میزنه 😒

اون ک اره

ولی از،شهرزاد بدم میاد قباد و عاشق کرد بعد جدایی ک اونم میدونست از اجبار بود فرتی رفت با فرهاد 

کلااا فراموش کرد قباد و

فیلم خیلی قشنگیه نکات جالبی داره شهرزاد ادم عاقلی بود ولی فرهاد عاشق ناشی قباد هم کسی بود که تا حالا از زنی محبت ندیده بود بنظرم شهرزاد توی دوران زندگیش با قباد خیلی منطقی برخورد کرد شخصیت خیلی خوبی داشت که این کارش نشون میداد توی لحظات سخت نباید حسرت خورد فقط باید با اون لحظه یکی شد خیلی فیلمشو دوست دارم و هنوز دلم نیومده قسمت اخر رو ببینم...

این کاربری دست دو نفر هست
فیلم خیلی قشنگیه نکات جالبی داره شهرزاد ادم عاقلی بود ولی فرهاد عاشق ناشی قباد هم کسی بود که تا حالا ...

کاری ندارم با عاقل بودنش

اینش بدم اومد ک لصلا عاشق قباد نبود بعد جداییش میدونس هنوزم قباد دوسش داره ولی برنگشت رفت با فرهاد 

کاری ندارم با عاقل بودنش اینش بدم اومد ک لصلا عاشق قباد نبود بعد جداییش میدونس هنوزم قباد دوسش داره ...

شهرزاد عاشقی بود که به زور از معشوقش جدا شده بود...خیلی طبیعیه که عشق خودش مهم تر از عشق قباد باشه از طرفی هم قباد به خاطر شخصیت شهرزاد عاشقش شده بود به خاطر کمبودای زندگیش عاشقش شده بود چون شهرزاد اولین زنی بود که باهاش خوب برخورد میکرد و بهش احترام میزاشت شاید اگر شیرین یا هر زن دیگه ای کمبود های قباد رو پر میکرد قباد عاشقش میشد هرچند من شخصیت قباد رو بیشتر از فرهاد قبول دارم و بنظرم شهرزاد خیلی خوب تونست با قباد زندگی کنه هرکس دیگه ای جای اون بود اصلا نمیتونست تحمل کنه 

چرا نمیتونست تحمل کنه

چون از عشقش جدا شده بود شما فکر کنین قراره با کسی که عاشقش هستید ازدواج کنین همه چیزا هم اماده ست حتی لباس عروستون رو هم میپوشین ولی یه دفعه شمارو از عشقتون جدا کنن و بگن باید با یکی دیگه ازدواج کنی بنظرتون قابل تحمله؟

چون از عشقش جدا شده بود شما فکر کنین قراره با کسی که عاشقش هستید ازدواج کنین همه چیزا هم اماده ست حت ...

اها فکر کردم رفتارای قباد و میگی 

ولی خب تو فیلم ی جوووری قباد و عاشق نشون دادن ک همه دلشون برا قباد سوووخت و این ک بعدش شهرزاد سریییع رفت با فرهاد یکم مسحره بود 

اها فکر کردم رفتارای قباد و میگی  ولی خب تو فیلم ی جوووری قباد و عاشق نشون دادن ک همه دلشون ...

اره ولی خب قباد به خاطر اینکه شهرزاد کمبوداشو پر میکرد عاشقش بود رفتارش تقریبا مثل یه نوع وابستگی هست که اکثر ما تجربش کردیم و به خاطر کمبودامون به یه شخص وابسته شدیم