2777
2789
عنوان

شوهرم یک ماهه

1092 بازدید | 52 پست

یک ماهه قهرم و الان فهمیدم رفته تهران داره میگرده قبلا تهران شاغل بود و زندگی می‌کرده البته کرج و دوست دختر داشته دارم روانی میشم فکرم هزار راه میره که داره چکار میکنه چکار کنممم😭😭😭😭😭

اون داره میگرده تو غصه میخوری 

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خودتونو چس میکنین تق و توق قهر میکنین، با کسی ک اهل دوستی با دختر بوده ازدواج میکنین 

بعد که حسابی به سنگ خوردین میاین گریه میکنین؟ 

کی عبرت میگیرین؟؟؟😐😐😐😐

!WTF : Wow That's Fantastic
خودتونو چس میکنین تق و توق قهر میکنین، با کسی ک اهل دوستی با دختر بوده ازدواج میکنین  ...

بابا من خودم تا حالا دوس پسر نداشتم اون اهل بود بعد اومد دختر خوب بگیره وقتی فهمیدم از گذشته راه برگشت نداشتم یعنی زیر بار نرفتم گفت تموم شد حالا که قهریم بیخیال مثل دوران مجردیش داره میچرخه

خودتونو چس میکنین تق و توق قهر میکنین، با کسی ک اهل دوستی با دختر بوده ازدواج میکنین  ...

مودب باش گلم

از کجا مردی پیدا کنیم که قبلن با دختر دوست نبوده؟؟؟

😶😶😶

اگه تو این سایت حرفی بهت زدم که بهت کمک کرده،حال دلتو خوب کرده،شادت کرده ........لطفن برام دعا کن..اول واسه پسرم بخاطر سلامتیش😔و دوم وضعیت مالی مون که اصلن جالب نیست😐دمت گرم..اجرت با خدا....دوستای گلم لازم نیست همیشه بقیه رو ریپلای کنید و شروع کنید به بحث و جدل باهاشون که‌ دارن اشتباه میکنن...کافیه فقط نظر خودتون رو بگید و به نظر بقیه کار نداشته باشید..به خودتون بگید: ۱.هر کس نظری داره ،طرز فکری داره ،عقیده ای داره که از نظر خودش درسته ،پس به من ربطی نداره ۲.من علامه‌دهر نیستم قرار نیست فقط چیزی که من میگم همیشه درست باشه ۳.ادما متفاوتن طرز فکر همه مثل هم نیست چون انسانیم نه رباط ۴.زیاد جمله طلایی به من چه رو استفاده کنید تا کمتر بشنوید به تو چه؟؟؟؟
خ خانوادش با من بد شدن دیگه طول کشید قهرمون نه اونا نه ما هیچ اقدامی نمی‌کنیم اونم واسه خودش مجر ...

نباید عادتش میدادی به نبودنت که فردا روز اگر باشی هم اعتنا نکنه .میموندی بالاسر شوهرت باهاش دعوا میکردی بهتر بود

ابدولله ماننسی حسینا.