2777
2789
عنوان

زانو درد 😭😭😭😭😭

6011 بازدید | 24 پست

دیگه خسته شدم 😭😭😭طاقتم  دیگه تموم شده 

قبلا فقط داخل زانو سمت چپم درد میکرد 

الان کشکک زانو ها دوتاش 

زیر کشکک

ممکنه از یخ باشه چون شلوارک پامه همش 

تو رو خدا اگه تجربه ای دارین بگین

باید حتما علتش رو دکتر تشخیص بده اگر تهرانی  برو کلینیک سینوهه خیلی عالیه تمام روش های درمانشون غیر جراحی هست من پیششون میرفتم برای درد زانوهام پزشکاشون بسیار مجرب و حرفه ای هستن و دارای کد وزارت بهداشت
https://jamalypt.com

آدرس : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷   تلفن تماس :  02126701272

اگر نیاز به درمان های بیشتر از فیزیوتراپی هم داشته باشید مثل تزریق اوزون خودشون راهنماییتون میکنن

https://dr-jamaly.com

(((((📚🪞🤍روان شناس هستم🫂👩‍⚕️🦋))))) به دوستان نی نی سایت مشاوره داده میشود😉😍 بالاخره بعد از بیشتر از دو سال انتظار به ارزوم رسیدم خدایا صد هزار بار شکرت ۱۴ محرم . اول شهریور بی بی چک و ازمایشم مثبت شد خدایا به حق حسین نی نی ام سالم و سلامت بیاد بغلم و انشالله همه ی منتظرا صاحب اولاد شن دعا کنید لطفا سالم و سلامت دنیا اومدن نی نی ام 😍🥰 💚♡سخت معتقدم به جمله ی توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما♡💚زندگی باید کرد... و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد پس به تن لحظه ی خود جامه اندوه مپوشان هرگز 😢🚫همیشه با خدا معامله کن اینجوری هم قشنگ تره و هم ارامشت بیشتره هر کاری میکنی نیتت خدایی باشه نه به خاطر آدما💋❤خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم زانو درد داشتم به خاطر این بود که با اتوبوس میرفتم دانشگاه و پاهام نزدیک ۲ساعت اویزون بود..فقط عضلات ران تو قوی کن.دراز بکش به پشت و هر دو پاهم دراز باشه یکی رو با فاصله ۴انگشت باز دست بالا بیار از زمین و حدود ۶۰ثانیه نگه دار خودت هم میفهمی کم کم به ران فشار میاد. بعد پای دیگه... اینو هر پا ۳مرتبه انجام بده روزانه.

به مرور که قوی تر شدی تکرار ها رو ببر بالا.چون عضلات ران پاتون ضعیفه نمیتونه مشکک رو نگه داره درد دارین.لا قوی کردن این عضلات جای کشکک رو هم محکم میکنین

انشالله که بهتر بشین.این تمرین رو علمی گفتم ارشد تربیت بدنی گرایش رفتار حرکتی دارم...  چون خودمم امتحان کردم و نتیجه دیدم😍

منم هردوزانوهام درد میکنه 

وقتی چهارزانو میشینم یا پامو خم میکنم یه درد شدیدی تو کشکک پام حس میکنم خیلی دردناکه واقعا .

هرروز مجبورم از۲۰ ،۳۰ تا پله بالا و پایین برم که این یکی از دلایلشه 

منم زانو درد داشتم به خاطر این بود که با اتوبوس میرفتم دانشگاه و پاهام نزدیک ۲ساعت اویزون بود..فقط ع ...

مرسی عزیزم مرسی از مهربونیت 

حتما انجام میدم ایشالله که خوب بشم😘