2777
2789
عنوان

بیایین

72 بازدید | 8 پست

سلام 

پسری که دستش رو میذاره رو سرش و به افق خیره میشه و جلوی دختره هول میشه و میوه ها رو می ریزه زمین 

و بی محلی می کنه و یواشکی نگاه می کنه و اینستا منو چک می کنه بدون اینکه فالو کنه یعنی عاشقه؟

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من عاشق یه پسره مذهبی هستم و این پسره هم این رفتار ها رو داره یعنی دوسم داره ؟ 

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋

ینی پسره به بلوغ عاطفی نرسیده احتمالا سنش کمه 🤨مذهبیا اتفاقا بدترن به محضی که عاشق میشن میان جلو مگه بچه باشن 

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
ینی پسره به بلوغ عاطفی نرسیده احتمالا سنش کمه 🤨مذهبیا اتفاقا بدترن به محضی که عاشق میشن میان جلو مگ ...

اره بچس ۱۸سالشه

فقط اونجا که دستشو میزاره رو سرش خیره افق میشه😂😂😂😂

یکم اشتباه تایپ کردم 

منظورم این بود که دستش رو بیشتر میزاره روی سرش و بیشتر به رو به رو نگاه می کنه