2777
2789
عنوان

بیایین

72 بازدید | 8 پست

سلام 

پسری که دستش رو میذاره رو سرش و به افق خیره میشه و جلوی دختره هول میشه و میوه ها رو می ریزه زمین 

و بی محلی می کنه و یواشکی نگاه می کنه و اینستا منو چک می کنه بدون اینکه فالو کنه یعنی عاشقه؟

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عاشق یه پسره مذهبی هستم و این پسره هم این رفتار ها رو داره یعنی دوسم داره ؟ 

کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋

ینی پسره به بلوغ عاطفی نرسیده احتمالا سنش کمه 🤨مذهبیا اتفاقا بدترن به محضی که عاشق میشن میان جلو مگه بچه باشن 

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
ینی پسره به بلوغ عاطفی نرسیده احتمالا سنش کمه 🤨مذهبیا اتفاقا بدترن به محضی که عاشق میشن میان جلو مگ ...

اره بچس ۱۸سالشه

فقط اونجا که دستشو میزاره رو سرش خیره افق میشه😂😂😂😂

یکم اشتباه تایپ کردم 

منظورم این بود که دستش رو بیشتر میزاره روی سرش و بیشتر به رو به رو نگاه می کنه