پسری که دستش رو میذاره رو سرش و به افق خیره میشه و جلوی دختره هول میشه و میوه ها رو می ریزه زمین
و بی محلی می کنه و یواشکی نگاه می کنه و اینستا منو چک می کنه بدون اینکه فالو کنه یعنی عاشقه؟
کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋
من عاشق یه پسره مذهبی هستم و این پسره هم این رفتار ها رو داره یعنی دوسم داره ؟
کمکم کن یا رب 🥺 میخندم که دنیا به روم بخنده😀الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد وَ عَجّل فَرَجَهم🌼أللَّھُـمَ عَجِّلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج به حق حضرت زینب سلام الله علیها🤲🕋
ینی پسره به بلوغ عاطفی نرسیده احتمالا سنش کمه 🤨مذهبیا اتفاقا بدترن به محضی که عاشق میشن میان جلو مگ ...
اره بچس ۱۸سالشه
فقط اونجا که دستشو میزاره رو سرش خیره افق میشه😂😂😂😂
یکم اشتباه تایپ کردم
منظورم این بود که دستش رو بیشتر میزاره روی سرش و بیشتر به رو به رو نگاه می کنه