2777
2789

امروز بدجور دلم گرفت دلیلش واسم روشن نیست ولی حالم بدا

شنیدید میگن خیلی خودتون رو در دسترس نامزد قرار ندین

من هرچی گفته گوش کردم البته جیز خاصی ازم نخاسته ولی هرچی گفته ن نگفتم بهش تاحالا در حالی که بارها از خودش نه شنیدم

امروز تنها بودیم تو خونه گفتم به من نزدیک نشو خواستم امتحانش کنم سر همون گفته ولی بغلم کرد و بوسید 

منم اشکم در اومد گفت چته گفتم دلم گرفت گفت چرا گرفت گفتم اخه تو هیچوقت بام گوش نمیدی

گفت مگ من کار بدی کردم الان چیکار کردم فقط بغلت کردم ک حالت خوب شه بعدش حالت دلخور ازم دور شد

منم ک حالم بد بود بدتر شد

خیلی دلم گرفته نمیدونم رفتارای من غیر عادیه یا اون

من واقعا هیچ حسی به کارا و رفتارش ندارم اونقد ک بهم‌نه میگه و دلمو میشکنه

امروز دیگ‌کاملا خودش متوجه شد

اولش اینجوریه سعی کن با سیاست کاری کنی که به حرفات‌گوش بده

عضو گروه بنفش....وزن اولیه ۷۰😮....هدف اول ۶۵.😌...هدف دوم..۶۰😊.......هدف سوم ۵۶....😍تاریخ شروع رژیم۱۱ ابان.   سایز ها..دور ناف:۹۰🙄دور سینه:۹۸😑دور شکم۹۵.دور بازو:۳۱🤨دورمچ دست۱۶😶رور باسن:۱۰۴😮دور ران:۶۱😐دورساق پا:۴۰☹️دور مچ پا:۲۵.😟تا سن ۲۶ سالگی به تمام ارزوهام میرسم . میدونم حال و روزم روز به روز عالی میشه و به طور شگفت انگیزی سلامتیمو به دست میارم میدونم که تا اخر عمر شاکر خداوندم که بهم سلامتیمو برگردوند..من صاحب فرزند زیبا و سالمی میشم و از طعم مادر بودن لذت میبرم. تو زندگیم عشق و از طرف همسرم احساس میکنم.میدونم تا اخر عمر در کنار همسرم و بچه هام بهترین زندگیو سپری میکنم. خداجونم شکرت .برای برآورده کردن تمام آرزوهام مخصوصا سلامتی😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولش اینجوریه سعی کن با سیاست کاری کنی که به حرفات‌گوش بده

حالم بد میشه ینی جز بوس و بغل هیچی اتفاقی نمیفته بینمون

ولی از اینم حالم بد میشه

ازش فراریم

میگه خیلی سردی درکت نمیکنم

نمیدونم چیکار کنم دیگ خستا شدم

حالم بد میشه ینی جز بوس و بغل هیچی اتفاقی نمیفته بینمون ولی از اینم حالم بد میشه ازش فراریم میگه ...

منم دقیقا مثل توام

نامزدتو چطوری انتخاب کردی؟خودت انتخاب کردی و دوستش داشتی یا ازدواجتون سنتی بود و با شناخت کم شروع کردی؟

منم دقیقا مثل توام نامزدتو چطوری انتخاب کردی؟خودت انتخاب کردی و دوستش داشتی یا ازدواجتون سنتی بود و ...

دوسش نداشتم انچنان ولی دوسم داشت خیلی زیاد

منم به دوست داشتنش اعتماد کردم و قبول کردم غافل از اینکه اون فکر میکرد من دوسش دارم ک انتخابش کردم

حالم بد میشه ینی جز بوس و بغل هیچی اتفاقی نمیفته بینمون ولی از اینم حالم بد میشه ازش فراریم میگه ...

وای عزیزم من خودم وقتی دلخور باشم یا قهر باشم یا دعوا کتک کاری کنم با شوهرم آخرش یا آخر هر کاری فقط میاد بغل می‌کنه و شروع ب بوسیدن .بهش میگم من دلخورم یا قهرم هر چی بهش بگم هیچ اثری نداره اون کار خودش می‌کنه فقط بغلو بوس مردا همینن فکر میکنم با یه بوس و بغل همه چیز تموم میشه

الان راضی هستی؟

نه معلومه ک نیستم خیلی دلم میگیرا هرچی بخوام مخالف باشه ی نه بگه انتظار داره باز بیان نکنم خواستمو امروز دیگ گریه ام‌گرفت خودش هنگ کرد فکر کرد من فراموش کردم همه چیو

وای عزیزم من خودم وقتی دلخور باشم یا قهر باشم یا دعوا کتک کاری کنم با شوهرم آخرش یا آخر هر کاری فقط ...

منم اینموریه ولی ببینه گریه میکنم یا ناراحتم دوبرابر من کسل میشه وقتیم علت ناراحتیتو میگی هیچ اثری نداره روش هه

منم اینموریه ولی ببینه گریه میکنم یا ناراحتم دوبرابر من کسل میشه وقتیم علت ناراحتیتو میگی هیچ اثری ن ...

آره مردا کلن همینجوری هستن من شوهرم ناراحتی یا اشکای منو ببینه کلن بهم میریزه عصبی میشه حتی شده دعوا کنه باهام .کلن ب من میگه حق ناراحت شدن یا گریه نداری .میگ تحمل ندارم یه بار دعوا کردیم من گریه کردم باور می‌کنی سرم گرفته بود توی دستاش داد میزد ک گریه نکنم اینقدر فشار داد ب سرم بدتر شدم آخرش خیلی معذرت خواهی کرد ب پام افتاد ک ببخشمش میگفت اینقدر دوست دارم ک نمیتونم ناراحتی آت تحمل کنم