2777
2789
عنوان

زندگیم ...

95 بازدید | 7 پست

با همسرم از همون اول با دعوا شروع شده خیلی سرده زندگیم خیلی اذیتم کرده همه جوره درکش کردم از همه لحاظ ولی اون همیشه دعوا داشت ک حتی از عمد هم بوده نمیتونم فراموش کنم  چیکار کنم؟ 😔😔

کاربری دست دو نفر 🥰

ریشه یابی کن مشکلات و 

تو حق ی زندگی پر از آرامش و داری پس براش وقت بزار تلاش کن 

البته ک هر رابطه ای دونفره درست میشه نه اینکه فقط ی نفر بخواد

ماورای باورهای ما ؛ ماورای بودن و نبودن های ما         آنجا دشتی است فراتر از تصورات راست و چپ...                         تو را آنجا خواهم دید..!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو زندگی مشترک باید هر دو طرف احساس مسولیت کنن و هدو واسه پایداریش تلاش کنن..‌‌ زبان همو پیدا نکردین هنوز چند ساله متاهلین 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
چرا از همون اول باآگاهی و درست تصمیم‌نگرفتی ؟؟؟ از همون اول دعوا و بی حرمتی بوداگه ولی ادامه دادی؟؟ ...

من ک ن شوهرم همش از عمد دنبال دعواس منم فک کردم درست میشه نشد😔

کاربری دست دو نفر 🥰

[QUOTE=202302103]تو زندگی مشترک باید هر دو طرف احساس مسولیت کنن و هدو واسه پایداریش تلاش کنن..‌‌ زبان همو پیدا نکردین ...[/QUOTE

اون همش از عمد دنبال دعوا بود دوساله 

کاربری دست دو نفر 🥰
من ک ن شوهرم همش از عمد دنبال دعواس منم فک کردم درست میشه نشد😔

دیگه وقتی عاقل نیستین همین میشه...

ینی چی فک کردم درست میشه..   کسی ک از عمد دنبال دعواس ینی مریضه مشکل داره   تو چرا بیخیال بودی و پیگیری نکردی..

دیگه از هول حلیم میفتین توی دیگ..  بدون شناخت و بدون اگاهی ازدواج میکنین..

دیگه وقتی عاقل نیستین همین میشه... ینی چی فک کردم درست میشه..   کسی ک از عمد دنبال دعواس ینی م ...

الان مشکلم اینه ک فراموشم نمیشه این ک اون بی دلیل من بی گناهو ناراحت میکرد و دلم می شکوند

کاربری دست دو نفر 🥰