2777
2789

رفتیم مسافزت بعد مادرشو خاهرش و زنداداشش هر دیقه ازایش میکردن خب منم دوی داشتم تو مسافزت ب خودم برسم ارایش میکردم همش بعد هی چیز بهم میگف ارایش نکن ازایش میکنی قیافت به جور دیگ میش من قیافه بی ازایشتو دوس دارم  هی میگف زشته پیش مادرم ابنا هب ارایش مکنی منم گفتم اونا خودسون هردیقه پا ایته هسان گف اونا ب منچه تو زنمی نمیخام ارایش کنی من صورتم پره جوشه انتظار دازع ارایش نکنم خودمم عاشق ارایشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نقطه ضعف نده دستش..ببینه عین خیالت نیس که آرایش کنی یا نکنی ،خودش بیخیال میشه.حساسش نکن

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

نمیدونم ایرانیا چرا معتقدن زن و شوهر باید به حریم همدیگه تجاوز کنن 😐

بیجا میکنه همچین چیزی میگه 

ارایش یه مسئله ی شخصیه فقطم به خودت ربط داره 

مثل این میمونه که تو به شوهرت بگی پاشو برو موهاتو کچل کن زشته جلوی پدر و برادرم

شوهر منم تو نامزدی میگف نمیخوام ارایش کنی

یه بارم همه لوازم ارایشامو شکوند ریخت سطل اشغال

منم دیگه ارایش نکردم الانم اصلا ارایش نمیکنم.چندساله

ولی الان نو مسافرت کار نداره ارایش کنم گیر نمیده بهم

شوهر منم تو نامزدی میگف نمیخوام ارایش کنی یه بارم همه لوازم ارایشامو شکوند ریخت سطل اشغال منم دیگه ...

منم هی گیفمو‌ قایم میکرد یا میگف الان میشکونمشون نقطه ضعفممو‌فهمیده یود