2777
2789
عنوان

پدرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1276 بازدید | 78 پست

همه از مادر شوهر می نالن من از پدر شوهر می نالم. تو همه چیز نظر می ده همه چیزا . حتی رابطه با شوهرم اون نظر داد دیگه تا آخر بخون خودت . الان هم به همین خاطر رفت و امدم رو خیلی خیلی کم کردم باهاشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش منم هیچ وقت حس داشتن پدر شوهر را تجربه نمیکردم

خیلی اذیتم کرد تو دوران عقد و اوایل عروسی خیلی تنم را لرزوند نفرین ابدی من پشت سرشه

خدا را شکر کن که نداری یه حییون از باغ وحش آدم شوهرت کمتره

پدر شوهره من بیشتر طرفداره منه تا شوهرم😁😁 مادر شوهرم همینطور 

شوهرم حسودی اش میشه😁😁

پدر شوهرم منو دختر بابا صدا میزنه 🤣 منم بهش میگم بابا

خیلی رابطه مون خوبه،  خدا رو شکر هوامو دارن  🙂🙂

بیشتر از همسرم و پدرم حواسش بهم هست❤

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

خانواده شوهر بخوان حمله کنن گروهی حمله میکنن بهت هیچکسم پشتیبان نمیشه نه پدرشوهر نه مادرشوهر نه بقیه فقط حمله😑

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم 
وای پدرشوهرم واقعا گوهه حالم هزش بهم میخوره پیر خرفت اینهمه جوون کرونا گرفتن این اصلا انگار نه انگ ...

گفتی بخدا، با تمام وجود درکت میکنم

قانون جذب رو نمیدونم!ولی هروقت دخترسه ساله آقام امام حسین (ع)رو‌ صدامیزنمو بجون باباش قسمش میدم محاله دست رد به سینم بزنه 

پدر شوهرم تو فامیل خیلییی معروفه به خوبی و انسانیت ولی در واقع زنش هر کاری بگه میکنه حتی اگه برخلاف میلش باشه و حتی اگه به دور از انسانیت باشه...در کل هیچکسسس پدر مادر خود آدم نمیشه 

ببین گلم پدر شوهر داشتن حس خوب یا خاصی نیست که نداشتنش باعثه سرخوردگی و کمبودت بشه 

اونها هم که میگن پدر شوهر داشتن عالیه چون معمولا اگر عروس و مادر شوهر  دعواشون بشه تنها کسیه که با زن خودش مقابله میکنه بدا همین شاید خوب باشه 

گاهی هم بر عکسه اتفاقا حامی زن و پسرشه بشدت و شما تازه تک هم میفتی 

ولی خب باید همسرت را ببینی بدون پدر چه جوریه نکنه همش بخواد بارخانوادش رو دوشش باشه 

یا مادرشوهرت نکنه همش از شما انتظار داشته باشه اینها بدی نداشتن پدرشوهره

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏