2777
2789
عنوان

پدرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1276 بازدید | 78 پست
واقعا؟پس همه میگن خیلی خوبه الکیه

نه  بستگی داره. 

من پدر ندارم. پدر شوهرم قد پدر برام خوبه یعنی حس نمیکنم یتیمم😭😭😭

ولی ازونور زنش مثل مادرفولاد زره نمیتونه ببینه سر به تنم باشه. الهی هرچی برا من میخواد سر دختراش بیاد

فِک کردی بچه زرنگِ طَییییرووونی؟؟؟ آره؟؟؟؟ طَیییییرونی؟؟؟؟ آره؟؟؟؟
یه خانواده شوهر دارم ماه.۱۵ساله عروسشونم از گل کمتر نگفتن اما این پدرشوهرم گند زده به کل خوبیای بقیه

چیکارمیکنه مگه؟

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشیدعزیزم اگ من باعثش شدم

ن بابا تو چرا مهزرت خاهی میکنی...خون منو کرده توی شیشه..حتی جواب سلامم نمیده...خاک تو سرش واقعا این همه بهش احترام میزارم

من توی عقد باردار شدم👶قصدم سقط بود چون شوهرم وضع مالی خوبی نداشت!هدیه خدارو پذیرفتیم و گفتیم ی حکمتی بوده و سقط نشد☆حرفای مردم تیکه ها و نگاهاشون باعث شد ب همه بگم:من مامان شدم اونم از شوهره شرعی و قانونیم پس نه هوس بوده نه گناه👩‍❤️‍👨اصلا هم خجالت نکشیدم سیسمونی اماده کردیم و همه عاشق دخترمن♡ممنونم از مادر و خاهرم که عین کوهی بودن پشت من(البته خاهرم اولش میخاست منو ب قتل برسونه😨)دخی قشنگم از الان بگم من تمام راه های پیچوندن رو بلدم پس دهنت سرویسه😚باورم نمیشد تو اومدی ب قلب و روحم تا اینکه با پاهایی لرزون و فکری اشفته روی تخت سونو دراز کشیدم؛بولوب بولوب♡صدای قلبت بود عمره مادر💖(ابان سال 99 ماه هشتم بارداری:خاهشا قیافت ب من بره مرسی) اسفند۹۹:واااای دخترت چقد شبیه باباشه😄اینم بگم و برم:کاربری قبلیم ب لطف اقای ح.ر تعلیق شد روحش شاد🤐
ن بابا تو چرا مهزرت خاهی میکنی...خون منو کرده توی شیشه..حتی جواب سلامم نمیده...خاک تو سرش واقعا این ...

عزیزم اگ اذیتت میکنه خب قطع رابطه کن باهاش

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
نه  بستگی داره.  من پدر ندارم. پدر شوهرم قد پدر برام خوبه یعنی حس نمیکنم یتیمم😭😭😭 &nb ...

خدارحمت کنه پدرتونو

ب حسِ داشتن پدرشوهر فک نکن عزیزم شما الان باید بشینی ب عواقب نداشتن پدرشوهر فک کنی و تاثیرش تو زندگی ...

واه این حرفا چیه مثلا چه عواقبی،اینو دیگه مدنکنید،ازاین به بعد بگن هرکی بابا نداره زنش نشیم عواقب داره

چیکارمیکنه مگه؟

زبونش تنده.به شدت بین دختر من و بقیه نوه ها فرق میزاره.دخترمو میبرم خونه عمو یا عمش میگه لازم نکرده ببری هروقت گفت حوصلم سررفته بزن تو گوشش.پسر نیستکه دختره باید بشینه تو خونه.ده بار شده خونشون مادرشوهرم چیزی تعارف میکنه بهم میگه ولش کن اون نمیخوره نمیخواد ببری... کلا خیلی ادم مزخرفیه.هم به شوهرم هم به خواهرشوهرم گفتم دفعه دیگه باباتون به پروپای من و بچم بپیچه جوری جوابشو میدم تا قیامت یادش نره.هرچی من هیچی نمیگم پرروتر میسه

عزیزم اگ اذیتت میکنه خب قطع رابطه کن باهاش

شوهرم گناه داره نمیخام ناراحت بشه...اصلا انگار این پسر بچه این پدر نیس...خودش میگه دیگه ب بابام سلامم نده ولی من میگم بزرگتره زشته...میدونی من پدرشوهرم میخاست مارو تیغ بزنه همش منم نزاشتم

من توی عقد باردار شدم👶قصدم سقط بود چون شوهرم وضع مالی خوبی نداشت!هدیه خدارو پذیرفتیم و گفتیم ی حکمتی بوده و سقط نشد☆حرفای مردم تیکه ها و نگاهاشون باعث شد ب همه بگم:من مامان شدم اونم از شوهره شرعی و قانونیم پس نه هوس بوده نه گناه👩‍❤️‍👨اصلا هم خجالت نکشیدم سیسمونی اماده کردیم و همه عاشق دخترمن♡ممنونم از مادر و خاهرم که عین کوهی بودن پشت من(البته خاهرم اولش میخاست منو ب قتل برسونه😨)دخی قشنگم از الان بگم من تمام راه های پیچوندن رو بلدم پس دهنت سرویسه😚باورم نمیشد تو اومدی ب قلب و روحم تا اینکه با پاهایی لرزون و فکری اشفته روی تخت سونو دراز کشیدم؛بولوب بولوب♡صدای قلبت بود عمره مادر💖(ابان سال 99 ماه هشتم بارداری:خاهشا قیافت ب من بره مرسی) اسفند۹۹:واااای دخترت چقد شبیه باباشه😄اینم بگم و برم:کاربری قبلیم ب لطف اقای ح.ر تعلیق شد روحش شاد🤐
واقعا؟پس همه میگن خیلی خوبه الکیه

الکی میگن نگران نباش هیچی از دست ندادی خواهر 🤣🤣🤣پشتیبان عروس ؟والا ما که چیزی ندیدیم خواهر اصلااااا نگران نباش چیز خاصیو از دست ندادی خدا رحمتشون کنه 

من خانواده شوهرم خیییلییییییی خوبن. خیلی آدمای مهربون و خوبین. ولی هییییچ غریبه ای که بعد از 20 یا 30 سال وارد زندگی شما میشه نمیتونه مثل مادر یا پدرتون باشه. من با وجودی که پدر نداشتم ولی هیچ وقت حس نکردم که پدر شوهرم میتونه جای پدرم باشه.به هرحال صد پشت غریبه هست.ولی همسرم برام جای پدرم رو پر کرد.