2777
2789
عنوان

پیشنهاد ناهار با سینه مرغ

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 24 پست
من ریش ریش میکنم با زرشک و فلفل سبز و سیب زمینی و ادویه ( نخود یا فلفل سبز هم اختیاریه)  با بر ...

من دیروز با یه کوچولو تفاوت درست کردم جاتون سبز عالی شد،سینه مرغ سیب زمینی کشمش زعفرون برنج

من تو اینستا میخونم اینم پیجم:niloo.music1😍خوشحال میشم صدامو بشنوید

میتونی ریش ریش کنی با پیاز داغ فراوون وکشمش وگردو وزعفران  بزاری وسط برنج 

✨سپیده که سر بزند در این بیشه‌زار خزان زده شاید گلی بروید شبیه آنچه در بهار بوئیدیم پس به نام زندگی هرگز نگو هرگز...✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آب پز کن با پیاز و آبلیمو بعد ریش ریش کن و تفت بده و بهش رب و ادویه و زعفرون و  اگه دوست داشتی زرشک هم بزن و لای برنج بذار. 

یا سرخش کن و سیب زمینی هم سرخ کن خوشمزه میشه. 

یا نگینی کن  سرخ کن قارچ رو هم بریز یکم که پخت ادویه و رب بزن و دو لیوان آب بریز بذار با حرارت کم بپزه بعش یکم آبلیمو نمک هم بزن 

آبش کشیده میشه و مثل خوراک میشه خوشمزه میشه. 

یا هم مزه دار کن و جوجه تابه ای درست کن

نور خواهی مستعد نور شو.... 

همه دستورها عالی 

عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹

من زیاد ران مرغ استفاده نمیکنم همیشه با سینه غذا درست میکنم،

تیکه های ریز میکنم با سیر و ادویه طعم دار میکنم،بعد یا سیخ چوبی میگیرم تو ماهیتابه با روغن کم سرخ میکنم،

یا اینکه با پیاز و فلفل دلمه و هویج نگینی تفت میدم بعد هم رب گوجه میزنم،آخر سر هم آب برنج میریزم توش میزارم جا بیوفته،سیب زمینی خلال شده هم جدا سرخ میکنم ،

با برنج میخوریم،بچه هام خیلی دوست دارن،

فقط ادویه ها ،من یه زعفران ساب کوچیک دارم همون لحظه ادویه پودر میکنم برای مرغ عالیه،آویشن،تخم گشنیز،گلپر،سیاهدانه،فلفل سیاه،

اگر دنبال فیلم و سریال ایرانی جدید هستید این پیج رو از دست ندین🎭👇(بدون اشتراک و رایگان دانلود کنید)    روزانه کلی کلیپ و سکانس ماندگار پست و استوری می‌کنه اینستا🎬filmeiran       اینم آیدی تلگرام @filmeiran1400
عزیزی ممنونم میشه به ریز بگین اگه ممکنه

سینه مرغ رو آب پز کن 

ریش ریش کن 

با پیاز و زردجوبه و فلفل تفت بده و فلفل سبز بریز

سیب زمینی نگینی کن خورد کن 

قاطیشون کن یکم زرشک بریز

میتونی لوبیا سبز یا نخود فرنگی بریزی

با برنج قاطی کن یا کنار برنج بخورین 

در یک گویش محلی ، به زنان باردار " دو جان "  میگویند ،  " دو جان " شدن را برای تمامی زنان آرزومندم ❤
من دیروز با یه کوچولو تفاوت درست کردم جاتون سبز عالی شد،سینه مرغ سیب زمینی کشمش زعفرون برنج

اره خوشمزه میشه 

من گشمش دوس ندارم زرشک زدم

در یک گویش محلی ، به زنان باردار " دو جان "  میگویند ،  " دو جان " شدن را برای تمامی زنان آرزومندم ❤