2777
2789
عنوان

پیشنهاد ناهار با سینه مرغ

640 بازدید | 24 پست

دوستان من اکثر مواقع با ران مرغ برایزرشک پلو و خورش مرغ و مرغ لای پلو غذا برای ناهار میزارم و از سینه برای ساندویچ ها اما دوست دارم نظرتون را در مورد ناهار با سینه مرغ بدونم اگه پیشنهاد یا دستور خاصی دارید بمن هم میگین لطفا   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الویه

کیک مرغ

سالادسزار

پیراشکی

اسنک

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

من ریش ریش میکنم با زرشک و فلفل سبز و سیب زمینی و ادویه ( نخود یا فلفل سبز هم اختیاریه) 

با برنج

در یک گویش محلی ، به زنان باردار " دو جان "  میگویند ،  " دو جان " شدن را برای تمامی زنان آرزومندم ❤

لوبیا پلو عدس پلو هویج پلو  نگینی کن با سیب زمین سرخ کرده و اب نارنج بزنی توش . 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
من ریش ریش میکنم با زرشک و فلفل سبز و سیب زمینی و ادویه ( نخود یا فلفل سبز هم اختیاریه)  با بر ...

ذرت هم عالی میشه

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

سینه مرغ ریش ریش کن با فلفل دلمه و هویج و سیب زمینی میشه یه خوراک

سینه مرغ تکه تکه شده باقارچ و لوبیاسبز و سیب زمینی یه خوراک دیگ

سینه مرغ بپز رنده کن یه سیب زمینی ابپز کوچولو له کن کمی فلفل دلمه رنده کن یه ق غ ماست یه ق غ سس مایونز بزن نمک فلفل با گوجه خیارشور و نون باگت میشه سادویچ

سینه مرغ رو با سیب زمینی وپیاز از چرخگوشت رد کن یه تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه بزن میشه کتلت مرغ

سینه مرغ رو با پیازرنده شده و ادویه سرخ کن روش پنیربریز میشه یه ساندویچ 

💜صعود به گروه بنفش💜قد۱۶۵ هدف ۵۵الی۶۰💜وزن اولیه ۸۰😵وزن فعلی ۷۲🤩🤩 تاریخ بنفش شدن ۳/۱۶💜هدف ۶۰💜