2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

153 بازدید | 16 پست

سلام من دوستم ۱۷ سالشه بعد با دوست پسرش رابطه داشته و الان زگیل تناسلی توی ناحیع مقعد گرفته نمیتونه صبح از خونه بیاد بیرون و این موضوع و به خانوادش بگه میشه کمک کنید تجربه ای چیزی دارید بگید شنیدم یع نمونه برداری از زگیل ۹۰۰ هزاررتومنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا ؟؟

اره یه دکتره تو نظرات یه سایتی به بقیه اینجور گفته بود فقط باید انواع میوه هارو بخوره ک ویتامینه بدنش تامین بشه واسترس نداشته باشه طی یه مدت زمانی خودش ازبین میره و البته میگن ک دارو هم نداره زگیل یعنی دکتر رفتنشم بی فایدس فقط برا اینک یوقت سرطانی نباشه بهتره ی ازمایش یده

عزیزم اول باید نوع زگیلش معلوم شه که کم خطره یا پرخطره.اگر پرخطر باشه ممکنه سرطان بشه...تازه زگیل که یکجا ثابت نمیمونه به سمت واژن و داخل واژن هم ممکنه بره و تعدادش چندبرابر شه.ای کاش خانواده ها از همون سیزده چهارده سالگی به بچه هاشون راجب این بیماریها یاد بدن

عزیزم اول باید نوع زگیلش معلوم شه که کم خطره یا پرخطره.اگر پرخطر باشه ممکنه سرطان بشه...تازه زگیل که ...

یاد ک نمیدن هیچ ادمم وقتی دچارشون میشع نمیتونه بهشون بگه و تنهایی یع دختر ۱۷ ساله ک منبع درامدی نداره چجوری از پسش بر بیاد 🥺

یاد ک نمیدن هیچ ادمم وقتی دچارشون میشع نمیتونه بهشون بگه و تنهایی یع دختر ۱۷ ساله ک منبع درامدی ندار ...

واقعا همینطوره دلم سوخت...دوست پسر بی همه چیزش پول نداره بده بخاطر کثافط کاری اون اینطوری شده...تازه شانش بیاره ایدز نگیره معلومه پسره با چند نفر بوده

واقعا همینطوره دلم سوخت...دوست پسر بی همه چیزش پول نداره بده بخاطر کثافط کاری اون اینطوری شده...تازه ...

شانسش کرونا گرفته یک ماه افتاده خونه ۱۰ میلیون هم بدهی داره مطمئنن پسره بوده با کسی چون ۲۸ سالشه 

[QUOTE=202236555]واقعا همینطوره دلم سوخت...دوست پسر بی همه چیزش پول نداره بده بخاطر کثافط کاری اون ا ...

شک نکن بوده نه با یه نفر بلکه با چند نفر....این مریضی رو پسره از زنهای آلوده گرفته و بعد به دوست شما منتقل کرده به دوستت بگو سه یا چهار ماه دیگه آزمایش ایدز و هپاتیتم بده خدایی نکرده گرفته باشه زودتر جلوش گرفته شه پدر پسره رو هم دربیاره و تحت فشار بذاره و پول ازش بگیره شایدم پسره ادا و اصول درمیاره برای این بدهی دارم پسرا عادتشونه بعد از به فنا دادن دخترا خودشون رو بزنن گدایی