2777
2789

دوتا از دختر عموهام ژنتیکی واقعا سمت ماماناشون موهاشون کم پشتع یکیش خیلی دکتر و دارو رف کلی روغن و قرص همع چی زد ب سرش اخرش نتیجع دلخواهو نگرف میگ میخام کچل کنم کلن من موهام خداراشکر منم ارثی از سمت مادری پر پشتع ولی بقران ریزش مو وحشتناکی دارم ینی انق حجم موهام کم شدع ک خیلی اذیتم همش دنبال راهکارم برا کنترل ریزش

اونوق این دختر عمو هام مدام میگن ت چقد موداری

چیکا میکنی ب ما نمیگی ی چیزی میزنی ی قرصی میخوری ی کاری میکنی نمیگی بدم میاد اینا اینجور میگن

دیشب زنعموم روبروم نشستع بود شال از سرم افتاد

بقران ب وضوح دیدم ب موهام ک نگا کرد چشاش گرد شد و همون لحظه ب کله دختر خودش نگا کرد دوبارع ب سر من

بدم میاد از این مقایسه هاشون

شاید بقیه بگن خرافاتی ولی به دلمه که ریزش موهاتم نصفش سر چشم خوردنه

متاسفانه راهی نداری نمیتونی بهشون بگی نگام نکنید که . ولی بعدش حتما اسپند دود کن برا خودت

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چشم زخم هم واقعيه

من رفتم عروسي موهام خيلي بلنده اين قضيه براي ١٥-٢٠ سال پيشه

موهامو شونه زدم و باز گزاشتميه زنه گفت چه موهايي واي چه موهايي

باور كن شب رسيدم خونه يه تيكه از موهام بقدره بهم چيد كه هيچ رقمه باز نشد

و اون تيكه رو با قيچي چيدم

فقطم همون تيكه تازه ته مو نبود روي مو بود همون سمتي كه خانمه كنارم بود هركار كرديم بابام مامانم هرچي زدن نشد باز بشه

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
چشم زخم هم واقعيه من رفتم عروسي موهام خيلي بلنده اين قضيه براي ١٥-٢٠ سال پيشه موهامو شونه زدم و باز ...

دیشب تو جم زنونه همع بی روسری بودن من شال سرم کردم انقد ک این دوتا ادم هی ب موهام من توجه میکنن نگا میکنن

انقد ک میگن نمیدونم چیکا کنم

اسپند دود کن و همیشه شال یا روسری سرت باشه جلوشون حتی یک ذره مو هم بیرون نباشه دیدم کسی چشم خورد تا ...

دیشب تو جم زنونه همع بی روسری بودن من شال سرم کردم انقد ک این دوتا ادم هی ب موهام من توجه میکنن نگا میکنن

انقد ک میگن نمیدونم چیکا کنم

کی آدما به این موضوع پی میبرن که خدا هر انسانی رو یجور خلق کرده،یکی سفید،یکی سیاه،یکی چاق یکی لاغر،یکی بلند یکی کوتاه،یکی پرمو،یکی کم مو و....

قرار نیس همه مثه هم باشن

انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎