2777
2789
عنوان

بیبی چک +

363 بازدید | 23 پست

بعد   سالها انتظار دوا درمون    

قرار بود ای وی آف کنم دارو هاشو گرفتم     وقتی میخواستم حساب کنم    دکتر گفت   بچه داری خرج داره   موفق باشین  

سال ۹۸      لاپاراسکوپی   ۳۰ تمن هزینه  هر ما اچ ام جی سینال آف   کلومیفن پونیکا    و کلی خرج مهم نبود چون  تودلی میخواستم    انتظار سختها

و..... 

۱۰ روز گذشت از موعدم درد شدید داشتم  دل درد کمر درد      

جمعه بود صبح ب شوهرم گفتن بریم بیبی چک بگیریمممم     رفتیم آوردیم  با کمال ناباوری مثبت شد سریع دو خط 

عصر    تو نت ی آزمایشگاه  پیدا کردم خدارو شکر ک باز بودن  روز تعطیل    تست دادم ۱۵و۵و۱۴۰۰

گف  واتساپ می‌فرستم  

جوابگو ی خانمه مهربووون عین مامانا   گف ایشالا مثبته و و مثبت شدددد ذووق    خدارو شکر این حس حالو برا همه چشم انتظارا آرزو مندم

چقدر حرف شنیدم چقدر غصه    ۱۰ روز پیش  خواهر شوهرم زنگ زد و گفت فلان کس   زایمان کرده و پسر آورده برا شوهرش   چیزی نبود ک بگم     خسته شده بودم  از این همه   فکر حرف بیجا   ادمایه      خدارو شکر  خدایا شکرت   انشالله دامن همه چشم انتظارا سبز

تو همانی ک دلم لک زده لبخندش را      

خیلی خوشحال شدم واست عزیزمممم😍😍😍😍واسه من خیلیییییی دعا کن شدیدا محتاج دعا هستم

دو هفته دیگه اقدامم رو شروع میکنم تازه

بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜

خدا رو شکررررر واقعا چقد حس خوبی میگیره ادم

ایشالله خدا تو دلیتو حفظ کنه و صحیح و سالم بیاد بغلتون

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خوشحال شدم واست عزیزمممم😍😍😍😍واسه من خیلیییییی دعا کن شدیدا محتاج دعا هستم دو هفته دیگه اقد ...

عکس ان تی اینجا جواب نمیدی

البته بخشید استار🙏

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... 
خیلی خوشحال شدم واست عزیزمممم😍😍😍😍واسه من خیلیییییی دعا کن شدیدا محتاج دعا هستم دو هفته دیگه اقد ...

فدات مهربونم  انشالله قسمتت    موفق باشی قوی باش و امید وار💞💞💞💞

عکس ان تی اینجا جواب نمیدی البته بخشید استار🙏

تلگرام میتونی بفرستی عزیزم؟

بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜
         فدات مهربونم  انشالله قسمتت    موفق باشی قوی باش و ...

قوی ام ولی با وجود تخمدان پلی کیستیک و دردی که دو روزه تو تخمدانام داره میکشتم و واریکوسل همسرم امیدوار نه زیاد😔هعی

فقط امیدم به خداست من تحمل چشم انتظاری ندارم

نمیشه اینچا بگی تلگرامم بالا نمیاد

بیا تاپیک آخرم عکس رو بزار که استارتر ناراحت نشه عزیزم

خدا رو شکررررر واقعا چقد حس خوبی میگیره ادم ایشالله خدا تو دلیتو حفظ کنه و صحیح و سالم بیاد بغلتون

بعد       😍💞       سلامت باشییییی

قوی ام ولی با وجود تخمدان پلی کیستیک و دردی که دو روزه تو تخمدانام داره میکشتم و واریکوسل همسرم امید ...

درک میکنم عزیزم            ب حق  امام حسین     نی نی دار بشی   الان چندم موعدته