2777
2789
عنوان

بیبی چک +

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 23 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعی باردارشدی یا با ای وی اف

طبیعی  

دوبار ای یو ای ناموفق و یک ای وی اف

ناموفق

قرار بود دارو مصرف کنم وقتی پری شروع بشه    ک پری نشد 

تو همانی ک دلم لک زده لبخندش را      
         طبیعی    دوبار ای یو ای ناموفق و یک ای وی اف   ...

وای خدارو شکر.مشکلت چی بود.و این ماهی که باردار شدی چی کار خاصی کردی؟؟؟منم2تا ای یو ای ناموفق دارم میخام این دفعه واسه ای وی اف برم

درک میکنم عزیزم    &n ...

سیکلم ۲۸ روزه ست صبح میشه روز ۲۱ از این دوره

هفته ی بعد سیکل جدیدم شروع میشه که بعد از تموم شدن خونریزی میخوام اقدام کنم

بیستون هیچ،دماوندم اگر سد بشود...هدفم قسمت من بوده و باید بشود✌🏻🍃 برای خوشبختی هممون یه صلوات بفرست :) 💜
وای خدارو شکر.مشکلت چی بود.و این ماهی که باردار شدی چی کار خاصی کردی؟؟؟منم2تا ای یو ای ناموفق دارم م ...

دوماه     قبل ک ای وی ای کردم    منفی شد   سیاه دونه با عسل  لیمو    روز ۸ پری ب بعد  هر صبح و شب یک قاشق تقریبا هر روز   ورزش   با موزیک شاد برایه حفظ روحیه 

گلای وانس(  متفورمین)    تا روز ۱۴ روزی یکی  ولی دکتر گفت   تا روزی ستا میتونی  بستگی ب خدت داره من دوتا می‌خوردم بزور چون حالتتهوع میاره  

صبحونه سر وقت بخور زود بیدار شو  خدتون ب تنبلی نزن   مشغول کن خدترو با تمیز کردن   وسیله خونه  حتی برا چنددیقه      اینا قبل ای وی آف انجام بدیها 

کار خاصی نبود  فقد بیخیال  فکر  ذکر الکی  میگفتم ای وی آف هر چی شد شد    خدا بخواد   میشه انشالله  ک موفق باشی 

انشالله انجام دادی     استراحت مطلق بگوامپول  پروژسترون   بنویسه من   یکشب درمیان دوتا میزدم  آمپول  خعلییئی   بهتره اثرش      

تو همانی ک دلم لک زده لبخندش را